ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πάνω από 70.000 Nissan με ProPilot Assist

Πάνω από 70.000 Nissan με ProPilot Assist
©2017 NISSAN

Το νέο σύστημα της Nissan ProPilot Assist προσφέρει ασφαλέστερη οδήγηση και κάνει τα οχήματα ασφαλέστερα.

Το ProPILOT ενσαρκώνει τη δέσμευση της Nissan για να καταστήσει τα οχήματά της ασφαλέστερα και πιο συναρπαστικά μέσα από τις προηγμένες τεχνολογίες της.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία, αποτελεί μέρος του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ProPILOT της Nissan επιτρέπει στα οχήματα να λειτουργούν αυτόνομα κατά τη διάρκεια της οδήγησης σε μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο, βοηθώντας έτσι στην ασφαλέστερη οδήγηση και διευκολύνοντας το έργο του οδηγού σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας, ή σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας, το ProPILOT κατανοεί τις οδικές και κυκλοφοριακές καταστάσεις και εκτελεί με ακρίβεια κινήσεις στο σύστημα διεύθυνσης, επιτρέποντας στο όχημα να κινείται με φυσικό τρόπο, προσφέροντας την αίσθηση μιας απόλυτα φυσιολογικής οδήγησης.

Το ProPILOT είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, με διαισθητικό μενού λειτουργιών και με διακόπτη στο τιμόνι για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Πάνω από 70.000 Nissan με ProPilot Assist
©2017 NISSAN

Η Nissan παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία το ProPILOT τον Αύγουστο του 2016, στο Serena minivan. Το σύστημα ενσωματώθηκε στο ανανεωμένο Nissan X-Trail, όπως και στο νέο Nissan LEAF. Η Nissan έχει πουλήσει περισσότερα από 72.000 οχήματα με την τεχνολογία ProPILOT στην Ιαπωνία.

Το ProPILOT Assist εντάχθηκε πρόσφατα στο Nissan Rogue στις Η.Π.Α. Θα είναι επίσης διαθέσιμο στο νέο Nissan LEAF στις Η.Π.Α., όπως και στα LEAF και Qashqai που θα διατεθούν στην Ευρώπη.

www.driveandtravel.gr

Δείτε το video στο https://youtu.be/8RY2s6QAzpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ