ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ολοκαίνουριο Suzuki Jimny

Ολοκαίνουριο Suzuki Jimny

Η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες του νέο Jimny, το οποίο αναμένεται στην αγορά εντός του 2018.

Η πρώτη γενιά του μοντέλου εμφανίστηκε το 1970, ως ένα μικρό τετρακίνητο μοντέλο, αλλά ταυτόχρονα ισχυρό, με ανακλινόμενο προς τα έξω παρμπρίζ, όπως τα στρατιωτικά των Αμερικανών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η δεύτερη γενιά έκανε την εμφάνισή της το 1981, και απευθύνθηκε στην παγκόσμια αγορά, ενώ η τρίτη γενιά παρουσιάστηκε το 1998, με μακρύτερο μεταξόνιο και χαρακτηριστικά off-road. Αρχικά είχε και δεύτερο κιβώτιο ταχυτήτων (κοντό), ενώ η τωρινή εκδοχή έχει επιλογή τετρακίνησης με διακόπτη.

Ολοκαίνουριο Suzuki Jimny

Έπειτα από 20 χρόνια, λοιπόν, ήρθε η στιγμή της ανανέωσης, για ένα μοντέλο που έχει πουλήσει 2,85 εκατ. μονάδες σε 194 χώρες παγκοσμίως.

Η τέταρτη γενιά έχει πιο τετραγωνισμένο σουλούπι, που αντικατοπτρίζει τον «εκτός δρόμου χαρακτήρα του. Στην καμπίνα, όλα θυμίζουν Το τιμόνι, το Swift και το Ignis, ενώ το αμάξωμα βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας.

Ολοκαίνουριο Suzuki Jimny

Η τετρακίνηση θα είναι κατ’ επιλογήν με διακόπτη, όπως στο υπάρχον μοντέλο, ενώ θα τροφοδοτείται με κινητήρα 1.0 lt turbo BoosterJet και με ατμοσφαιρικό μοτέρ 1.2 lt.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ