ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ολοκαίνουργιο SUV από την Rolls – Royce

Ολοκαίνουργιο SUV από την Rolls – Royce

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η Rolls-Royce ετοιμάζει ένα μεγάλο SUV, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα βγει στην παραγωγή προς τα τέλη του 2018 αρχές του 2019.

Πλέον, το πολυαναμενόμενο μοντέλο έλαβε και επισήμως το όνομα του, που παραπέμπει στο μεγαλύτερο διαμάντι που έχει βρεθεί ποτέ, Cullinan.

Το Cullinan είναι το δεύτερο μοντέλο μετά τη Phantom που θα βασίζεται στο καινούργιο αλουμινένιο πλαίσιο με την κωδική ονομασία Architecture of Luxury, ενώ όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Rolls-Royce θα βασίζονται σε αυτήν την αρχιτεκτονική.

Η ειδοποιός διαφορά βρίσκεται φυσικά στις διαστάσεις του συγκεκριμένου μοντέλου, σημαντικά αυξημένες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το ύψος. Στα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του, συγκαταλέγονται και οι θηριώδεις ζάντες των 22 ιντσών.

Ολοκαίνουργιο SUV από την Rolls – Royce

Ο βασικός αντίπαλος είναι φυσικά η Βentaya της Bentley, αν και οι άνθρωποι της Rolls-Royce θέλουν να είναι μία κλάση επάνω σε ότι αφορά την πολυτέλεια και την άνεση. Απ’ ότι γνωρίζουμε θα χρησιμοποιεί τον V12 κινητήρα των 6.75 lt που κινεί και την 8η γενιά της Phantom, που όμως θα διαθέτει διαφορετική ιπποδύναμη και ροπή.

Ήδη το νέο μοντέλο της βρετανικής εταιρείας βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών που περιλαμβάνει τοποθεσίες με ακραίες θερμοκρασίες, όπως τις ερήμους της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και τις χιονισμένες επιφάνειες του Αρκτικού Κύκλου. H παρουσίαση της Rolls Royce Cullinan θα γίνει μέσα στο 2018, σε ότι αφορά το ευρύ κοινό, ενώ όπως συνηθίζεται, προηγουμένως θα παρουσιαστεί σε κλειστό κύκλο των πιστών πελατών της μάρκας...

www.driveandtravel.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ