ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ολοκαίνουργιο Seat Ibiza

Ολοκαίνουργιο Seat Ibiza
SEAT Ibiza

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι η έκθεση των αποκαλύψεων. Στην ελβετική πόλη, όπου χτυπά αυτές τις ημέρες η καρδιά της βιομηχανίας του αυτοκινήτου, πολλές εταιρείες παρουσίασαν την τελική μορφή μοντέλων τους, τα οποία προχωρούν στην παραγωγή.

Ένα από αυτά είναι το νέο Seat Ibiza, το οποίο στις 4 γενιές που έχει κυκλοφορήσει, έχει πουλήσει πάνω από 5,4 εκατομμύρια μονάδες. Κατά συνέπεια, η 5η γενιά φέρει βαρύ φορτίο, με την ισπανική μάρκα – μέλος του ομίλου της VW να έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της.

Με το νέο Ibiza κάνει ένα ακόμη βήμα στην προϊοντική πολιτική της, τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα, που ξεκίνησε με το λανσάρισμα του πρώτου SUV της μάρκας, του Ateca και συνεχίζεται με το ανανεωμένο Leon. Τώρα είναι η σειρά του νέου Ibiza να ολοκληρώσει την ενίσχυση των τριών βασικών πυλώνων της μάρκας. Επίσης, νέα μοντέλα πρόκειται σύντομα να λανσαριστούν, όπως το compact crossover Arona στα τέλη της χρονιάς. Η εταιρεία έχει εισέλθει στο πέμπτο συνεχόμενο έτος αύξησης των πωλήσεων, σημειώνοντας μάλιστα τον Ιανουάριο αύξηση κατά 16,5% σε σχέση με το 2016.

Η 5η γενιά του SEAT Ibiza

Εχει δημιουργηθεί στη Βαρκελώνη και διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του Ομίλου Volkswagen, την πλατφόρμα MQB-A0 (Modular Quer Baukasten) που αποδεικνύει την σημασία της SEAT εντός του Ομίλου, καθώς η πλατφόρμα αυτή χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στη κατηγορία. Επίσης, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία, δυναμισμό στη σχεδίαση και αξιοσημείωτα αυξημένο εσωτερικό χώρο.

Ολοκαίνουργιο Seat Ibiza

Εξάλλου, το νέο Ibiza περιλαμβάνει συστήματα που έχουμε ήδη δει στο Leon και στο Ateca, τα οποία δεν συναντούμε στην κατηγορία του (Front Assist και Adaptive Cruise Control ACC, μεταξύ άλλων), καθώς και ασύρματο φορτιστή και ενισχυτή σήματος GSM. Επιπλέον, το νέο Ibiza είναι 100% συνδεδεμένο χάρη σε τρεις επιλογές: Apple Car Play, Android Auto και Mirror Link. Αυτά τα χαρακτηριστικά φανερώνουν τη φιλοδοξία της SEAT να γίνει ηγέτης στη συνδεσιμότητα και στην ανάπτυξη νέων λύσεων αυτοκίνησης. Όλη αυτή τη τεχνολογία μπορεί κανείς να απολαύσει για πρώτη φορά μέσα από μία ενσωματωμένη οθόνη αφής 8-ιντσών.

Εν κατακλείδι, το νέο Ibiza θα εφοδιάζεται με όλα τα νέα κινητήρια σύνολα του Ομίλου VW, βενζίνης και πετρελαίου. Εν αναμονή μέχρι το καλοκαίρι που θα λανσαριστεί εμπορικά στην Ελλάδα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ