ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι γυναίκες ψήφισαν… Honda Civic Type R

Οι γυναίκες ψήφισαν… Honda Civic Type R

Οι γυναίκες έδειξαν την προτίμησή τους στο νέο Honda Civic Type R, το οποίο αναδείχθηκε "Best Performance Car".

Το νέο Honda Civic Type R κέρδισε στην κατηγορία "Best Performance Car" (Καλύτερο Αυτοκίνητο Επιδόσεων) στο διαγωνισμό "Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για γυναίκες. Ο διεθνής θεσμός βραβείων "Παγκ είναι μοναδικός, καθώς την κριτική επιτροπή απαρτίζουν μόνον εκπρόσωποι γένους θηλυκού.

Έχοντας κοινά βασικά χαρακτηριστικά με το Civic hatchback, το νέο Type R διαθέτει δίλιτρο κινητήρα VTEC TURBO, που ήταν η "καρδιά" της πολυβραβευμένης προηγούμενης γενιάς Type R έχει βελτιστοποιηθεί και τροποποιηθεί και τώρα αποδίδει 320 ίππους, αρκετά για να επιταχύνουν το όχημα από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 5,7’’, μέχρι την τελική ταχύτητα των 272 χλμ./ώρα.

Οι φετινοί νικητές του θεσμού ‘Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς’ των γυναικών κρίθηκαν από την ψηφοφορία 25 συντακτών αυτοκινήτου, γένους θηλυκού, από 20 διαφορετικές χώρες. Η αρχική λίστα περιλάμβανε 420 αυτοκίνητα που γρήγορα περιορίστηκε στα 60 επικρατέστερα. Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία, όπου κρίθηκαν οι νικητές κάθε κατηγορίας…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24