ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι εξαιρετικές επιλογές των Jeep-Mopar

Jeep®  B-ute Concept
Jeep® B-ute Concept © 2018 FCA US LLC

Στις εξαιρετικές custom επιλογές των Jeep-Mopar περιλαμβάνονται εξαρτήματα ανθρακονημάτων στο δάπεδο, το καπό ή τους προφυλακτήρες, ειδικές θήκες εφεδρικών τροχών, σωληνωτοί προφυλακτήρες, πόρτες και πολλά ακόμα.

Στις πίσω σελίδες της αυτοκίνησης, πίσω από τη βιτρίνα της ηλεκτροκίνησης ή των αυτόνομων αυτοκινήτων, ένα από τα ισχυρότερα ρεύματα της εποχής, προφανώς γεννημένο και αυτό από το marketing, είναι η εξατομίκευση (customization) με την επιλογή ανάμεσα σε εκατοντάδες αξεσουάρ - με σκοπό ο ιδιοκτήτης του να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που να μην μοιάζει με κανένα.

Η Jeep, σε συνδυασμό με την εταιρεία Mopar, ετοίμασε περισσότερα από 200 αξεσουάρ για τη γκάμα της, εκθέτοντάς τα σε επτά διαφορετικά πρωτότυπα που θα είναι η μεγάλη ατραξιόν του Πασχαλινού Jeep Safari, της παναμερικανικής σύναξης των φίλων της Jeep, που γίνεται για 52 χρονιά αυτές τις μέρες σε πανέμορφα και άκρως τεχνικά εκτός δρόμου μονοπάτια στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Τα επτά αυτά πρωτότυπα είναι το ελαφρύ ταχύτατο Jeep 4SPEED, το Jeep Sandstorm με γονίδια από τα off-road αγωνιστικά Baja και κινητήρα V8 6.4 λίτρων, το Jeep B-Ute που δίνει προεκτάσεις πρακτικότητας, το Nacho Jeep που αποτελεί κινούμενο κατάλογο των εξαρτημάτων του Wrangler.

Jeep®  4SPEED Concept
Jeep® 4SPEED Concept © 2018 FCA US LLC

Και ακόμη, το Jeep Jeepster που βασίζεται στο Wrangler Rubicon με custom στοιχεία του παρόντος και μαζί του Jeepster από το 1966, επίσης το Jeep J-Wagon με περισσότερο ασφάλτινο προσανατολισμό, καθώς και το -πιο εντυπωσιακό, ίσως- Jeep Wagoneer Roadtrip: αυτό κρύβει όλες τις παροντικές μηχανολογικές λύσεις της Jeep σε ένα πολυτελές νοσταλγικό «καβούκι» από το Wagoneer του 1963-1991, το σύμβολο των αμερικανικών οικογενειακών ταξιδιών στο πάρκο Yellowstone.

Στις εξαιρετικές custom επιλογές των Jeep-Mopar περιλαμβάνονται εξαρτήματα ανθρακονημάτων στο δάπεδο, το καπό ή τους προφυλακτήρες, ειδικές θήκες εφεδρικών τροχών, σωληνωτοί προφυλακτήρες και πόρτες, ειδικά κάνιστρα και ράγες οροφής και τεράστιοι τροχοί, φώτα LED μάσκας ή οροφής, GPS οθόνη 7 ιντσών και πολλά ακόμα...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ