ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Ζλάταν στο εργοστάσιο της Volvo

Swedish football legend Zlatan Ibrahimovi visits Volvo Cars
Swedish football legend Zlatan Ibrahimovi visits Volvo Cars SWEDISH FOOTBALL LEGEND ZLATAN IBRAHIMOVI VISITS VOLVO CARS

Ο Σουηδός, θρύλος του ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, επισκέφθηκε τη Δευτέρα (11/09) το χώρο της Volvo στη Torslanda, μια από τις πιο σημαντικές εταιρικές επισκέψεις στην ιστορία της Volvo Cars.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, γνωστός για τη συμμετοχή του σε αρκετές επιτυχημένες εκστρατείες μάρκετινγκ της Volvo Cars, πραγματοποίησε μια περιοδεία γύρω από το εργοστάσιο παραγωγής Torslanda και είδε από πρώτο χέρι την παραγωγή των ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων Volvo 90 και 60 της Volvo.

Ο Ζλάταν, πέρασε αρκετή ώρα με υπαλλήλους της εταιρείας, υπογράφοντας αυτόγραφα. Νωρίτερα, έκανε μια αποκλειστική επίσκεψη στο κέντρο σχεδιασμού υψηλής ασφάλειας της εταιρείας, βλέποντας δείγματα από τα επερχόμενα μοντέλα της Volvo.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ζλάταν, η Volvo Cars και η Σουηδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (SVFF) ανακοίνωσαν επίσης μια κοινή συνεργασία, μια νέα επιχορήγηση που ονομάζεται Number 10, αριθμό που φοράει στη φανέλα του ο Ζλάταν.

Ο Σουηδός, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του Number 10, θα υποστηρίξει τους ανθρώπους που εργάζονται για την προώθηση του σουηδικού ποδοσφαίρου καθώς και αξίες όπως η ισότητα, η ποικιλομορφία και η ομαδική εργασία…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ