ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Versys-X 300 με 5.990 ευρώ

Νέο Versys-X 300 με 5.990 ευρώ

Εμπλουτίζει τη γκάμα του Versys η Kawasaki, με την έκδοση Versys-X 300, η οποία ήρθε στην ελληνική αγορά.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι ο σπορ χαρακτήρας, με την άνετη, όρθια θέση οδήγησης και οι touring δυνατότητες. Ουσιαστικά, το Versys-X 300 συνδυάζει το στυλ μεγάλης adventure μοτοσικλέτας με το χαμηλό λειτουργικό κόστος και την ευχρηστία μιας μικρής μοτοσικλέτας και προσφέρεται είτε για καθημερινή, πρακτική μετακίνηση μέσα στην πόλη, είτε για ταξίδια και οδήγηση εκτός δρόμου.

Στην καρδιά της μοτοσικλέτας βρίσκεται ο γνώριμος από τα μοντέλα Ninja 300 και Ζ300 δυνατός, υδρόψυκτος, δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 296 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 40 ίππους και είναι εξοπλισμένος με Συμπλέκτη Assist & Slipper.

Με ρεζερβουάρ 17 λίτρων, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,1 λίτρα/ 100 χλμ. – εργοστασιακή μέτρηση) και ένδειξη οικονομικής οδήγησης, το Versys-X 300 μπορεί να επιτύχει αυτονομία πάνω από 400 χλμ. Η όρθια στάση οδήγησης προσφέρει άνεση σε μεγάλες αποστάσεις και η θέση του συνεπιβάτη είναι ευρύχωρη, με ενσωματωμένες χειρολαβές.

Ο μεγάλος ανεμοθώρακας εξασφαλίζει αυξημένη προστασία από τον αέρα, ενώ ο αναβάτης μπορεί να εξοπλίσει περαιτέρω τη μοτοσικλέτα του, επιλέγοντας από την πλούσια ποικιλία αυθεντικών αξεσουάρ (κεντρική και πλαϊνές βαλίτσες στυλ adventure, προβολείς ομίχλης, κεντρικό stand, προστατευτικά κάγκελα, ψηλότερη σέλα, κ.α.).

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ