ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο SsangYong Rexton με έμπνευση από τον… Παρθενώνα

Νέο SsangYong Rexton με έμπνευση από τον… Παρθενώνα

Το πως οι σχεδιαστές αυτοκινήτων εμπνεύονται για να φιλοτεχνήσουν ένα νέο μοντέλο, είναι μια σύνθετη υπόθεση.

Βέβαια, οι πρώτες ιδέες πάντα επεξεργάζονται πολύ, μέχρι να καταλήξουν σε ένα σχέδιο που να γίνεται αποδεκτό στην αγορά και μερικές φορές μόνο κάποια επιμέρους στοιχεία φανερώσουν σημάδια της πρώτης έμπνευσης του σχεδιαστή.

Η SsangYong διατείνεται, ότι το νέο της Rexton, το μεγάλο της SUV, φέρει σχεδίαση εμπνευσμένη από τον Παρθενώνα, ένα από τα πλέον εμβληματικά μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Βέβαια, από τις πρώτες επίσημες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες του νέου SsangYong Rexton, δεν είναι εύκολο να διαπιστώσουμε κάτι τέτοιο και απομένει να δούμε αν στις φωτογραφίες του τελικού σχεδίου θα υπάρχουν πιο σαφείς αναφορές.

Ισως, το πιο κοινό σημείο να είναι η μεγαλοπρέπεια και η αρμονία στις γραμμές. Ιδωμεν…Προορισμένο να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, αλλά και μεγάλη συμμετοχικότητα στην οδήγηση, το νέο Rexton βασίζεται στην αρχιτεκτονική με τον κινητήρα εμπρός και την κίνηση πίσω, με νέο πλαίσιο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Quad-Frame και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την POSCO, το μεγαλύτερο παραγωγό ατσαλιού της Ν. Κορέας.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24