ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Opel Insignia Country Tourer

2017 Opel Insignia Country Tourer
2017 Opel Insignia Country Tourer OPEL AUTOMOBILE GMBH

Το νέο Opel Insignia Country Tourer είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ και των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Το Opel Insignia Country Tourer διαθέτει περιπετειώδη χαρακτήρα, γοητεία εκτός δρόμου και προαιρετικό σύστημα AWD με έλεγχο της κατανομής ροπής (torque vectoring), είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ και των υπαίθριων δραστηριοτήτων, αλλά και για όσους εκτιμούν την εξατομικευμένη εμφάνιση.

Ευρύχωρο και σημαντικά ελαφρύτερο από την απερχόμενη έκδοση, διαθέτει ποικίλες καινοτόμες τεχνολογίες, ενώ αποπνέει τη δική του ‘country-style’ γοητεία με μαύρα προστατευτικά και ασημί εμπρός και πίσω ποδιές.

Το νέο Opel Insignia Country Tourer διατίθεται με ισχυρούς κινητήρες turbo βενζίνης και πετρελαίου. Κορυφαίος είναι ο νέος 2.0lt BiTurbo πετρελαίου με 210 hp στις 4.000 σ.α.λ. και πλούσια ροπή 480 Nm από τις 1.500 σ.α.λ. χάρη σε μία τεχνολογία σειριακής υπερσυμπίεσης δύο σταδίων, που χαρίζει στο Country Tourer τη δύναμη που αρμόζει σε ένα όχημα περιπέτειας. Από την άλλη, ο δίλιτρος βενζινοκινητήρας Turbo άμεσου ψεκασμού με 260 hp τίθεται επικεφαλής της γκάμας βενζινοκινητήρων. Και οι δύο κινητήρες προσφέρουν άφθονη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με ένα νέο, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Twinster.

Νέο Opel Insignia Country Tourer

Είκοσι χιλιοστά πρόσθετη απόσταση από το έδαφος σε συνδυασμό με το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring και τη νέα πίσω ανάρτηση πέντε συνδέσμων υποστηρίζουν την οδήγηση εκτός δρόμου και προσφέρουν στο Insignia Country Tourer το πιο προηγμένο σύστημα στην κατηγορία του. Αντί ενός παραδοσιακού πίσω διαφορικού, που κατανέμει ισόποσα τη ροπή στους πίσω τροχούς, το Opel Insignia Country Tourer διαθέτει δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους πολύδισκους συμπλέκτες που επιτρέπουν μία πιο εξατομικευμένη και ακριβή μετάδοση ισχύος σε κάθε τροχό – ανεξαρτήτως οδικών ή καιρικών συνθηκών...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ