ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Opel Combo Life

Νέο Opel Combo Life

Το νέο Opel Combo Life είναι ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες. Η 5η γενιά Combo βασίζεται σε μία νέα αρχιτεκτονική.

Υπάρχουν, πλέον, αυτοκίνητα για όλους. Ακόμα και οι οικογενειάρχες, έχουν πολλαπλές επιλογές.

Είτε θα πάρουν ένα από τα λεγόμενα πολυχρηστικά MPV, τα οποία βέβαια λιγοστεύουν ως αμαξώματα από την αυτοκίνηση, είτε θα πάρουν ένα station wagon, που ειδικά οι βορειοευρωπαίοι, αλλά και πολλοί άλλοι τα προτιμούν, είτε θα αναζητήσουν τη λύση σε μοντέλα τα οποία έχουν διπλή κατεύθυνση: επαγγελματίες και ιδιώτες.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται το όχημα πολλαπλών χρήσεων, Opel Combo Life. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες. Η 5 γενιά Combo βασίζεται σε μία νέα αρχιτεκτονική.

Το όχημα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, πρακτικό και ευέλικτο, εξοπλισμένο με μία ή δύο πίσω συρόμενες πόρτες και διατίθεται με κοντό (4,40 μ.) ή μακρύ (4,75 μ.) μεταξόνιο, σε πενταθέσια ή επταθέσια έκδοση.

Και οι δύο εκδόσεις έχουν ύψος 1,8 μ. Τα τρία πίσω καθίσματα διαθέτουν βάσεις παιδικών καθισμάτων Isofix, ενώ η πανοραμική οροφή είναι ένα παράθυρο με θαυμάσια θέα.

Το νέο Opel Combo Life υιοθετεί νέες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού, γνωστά από την κατηγορία συμπαγών ή SUV μοντέλων, όπως σύστημα απεικόνισης Head up display που μειώνει τον κίνδυνο διάσπασης της προσοχής, σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης, εμπρός κάμερα Opel Eye, αυτόματο Σύστημα Διατήρησης Σταθερής Ταχύτητας, ευφυή Προσαρμογή Ταχύτητας, σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού, Flank Guard, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας, Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος και πλέον το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, ήδη γνωστό από το Opel Grandland X.

Η πενταθέσια, στάνταρ μήκους έκδοση, διαθέτει χώρο αποσκευών 597 λίτρων. Όσοι χρειάζονται ακόμα περισσότερο χώρο μπορούν να επιλέξουν την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο με ελάχιστο χώρο αποσκευών 850 λίτρων.

Εξάλλου, οι δυνατότητες αποθήκευσης του Combo Life δένουν άριστα με την ευελιξία του και αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Όσοι χρειάζονται ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ή επιθυμούν να ρυμουλκήσουν ένα μικρό τροχόσπιτο (φορτίο τρέιλερ έως 1.500 κιλά) μπορούν να τοποθετήσουν σταθερό ή αφαιρούμενο κοτσαδόρο.

Κινητήρες υπερτροφοδοτούμενοι, άμεσου ψεκασμού βενζίνης και πετρελαίου, που συνδυάζονται με πεντατάχυτο ή εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, και οκτατάχυτο αυτόματο…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24