ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Mitsubishi Outlander PHEV 2019

Νέο Mitsubishi Outlander PHEV 2019
JAKOB EBREY

Το Outlander PHEV δεν είναι πια ένα μελλοντικό πείραμα ενός plug-in υβριδικού SUV, αλλά ο ίδιος ο πυρήνας της ύπαρξης της Mitsubishi - καθότι είναι ήδη το πιο εμπορικό του είδους στον πλανήτη.

Στη νέα γενιά του μοντέλου, στην οποία κυριαρχεί η εξελιγμένη έκδοση της τεχνολογίας PHEV, ο πλήρης ανασχεδιασμός της συνδυαστικής μονάδας ισχύος έχει αυξήσει την αυτονομία, ενώ ο νέος κινητήρας 2.4 lt κύκλου Atkinson (που αντικαθιστά τον προηγούμενο 2.0 lt κύκλου Otto) παράγει περισσότερη ροπή και έχει πιο πολιτισμένη λειτουργία και μαζί βελτιωμένη αποδοτικότητα καυσίμου.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι κατά 10% ισχυρότερος, ενώ η μπαταρία έχει κατά 15% μεγαλύτερη χωρητικότητα (13,8 kWh). Πέραν αυτών, στο σύστημα τετρακίνησης τώρα διπλασιάστηκαν οι ρυθμίσεις, από δύο σε τέσσερις: στα Normal και 4wd Lock προστέθηκαν τώρα τα Sport και Snow, για πιο δυναμική οδήγηση στην άσφαλτο και για ολισθηρές επιφάνειες αντίστοιχα.

Το μήκους 4,695 μέτρων αμάξωμα του Outlander PHEV, με μεταξόνιο 2,670 μ., έχει και κάποιες αισθητικές διαφοροποιήσεις: νέα φώτα LED, πιο χαρακτηριστική γρίλια με σχήμα Dynamic Shield, νέο σχέδιο ζαντών 18’, μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα. Εσωτερικά, επίσης, η γενιά του 2019 διαθέτει νέο πίνακα οργάνων, πιο εργονομικά καθίσματα και τροποποιημένους διακόπτες.

Το Outlander PHEV θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά από το τέλος του 2018, ενώ τη θέση του ως μελλοντικό πείραμα της Mitsubishi παίρνει, τώρα, το e-Evolution Concept. Πρόκειται για ένα προηγμένο πρωτότυπο που παρουσιάζει τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ανανεωμένης Mitsubishi, με ευφυή χωροταξία των τριών ηλεκτροκινητήρων του αμιγώς ηλεκτρικού συστήματος, καθώς και με έξυπνες ιδέες για τη χωροταξία του εσωτερικού...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ