ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο μικρό Crossover MPV από τη Mitsubishi

Νέο μικρό Crossover MPV από τη Mitsubishi

Το νέο μικρό Crossover MPV από τη Mitsubishi θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας.

Καιρό είχαμε να μάθουμε νέα από τη Mitsubishi η οποία μόλις ανακοίνωσε ότι θα κάνει την παγκόσμια παρουσίαση του νέου της μικρού Crossover MPV πολυμορφικού, στο 25ο GAIKINDO Indonesia International Auto Show (GIIAS 10 - 20 Αυγούστου).

Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα, το μοντέλο θα συνδυάζει την άνεση και την ευελιξία ενός MPV με τις επιδόσεις, την αντοχή και τη στιβαρότητα ενός SUV της Mitsubishi.

Το νέο μικρό Crossover MPV της MMC έρχεται φορτωμένο με τεχνολογίες της Mitsubishi και είναι προϊόν της τεχνογνωσίας της εταιρείας στα μοντέλα SUV. Το crossover MPV θα πραγματοποιήσει πρώτα την είσοδο του στην αγορά της Ινδονησίας το φθινόπωρο του 2017, εκεί όπου θα παράγεται. Το αμάξωμά του θα είναι φαρδύτερο και μεγαλύτερο από τα MPV της κατηγορίας του, έχοντας βελτιστοποιημένο, μεταβλητό εσωτερικό για μέχρι επτά επιβάτες.

Νέο μικρό Crossover MPV από τη Mitsubishi

Το προηγμένο εμπρός τμήμα DYNAMIC SHIELD, τα μεγάλα ανάγλυφα, εμπρός και πίσω φτερά και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, θα είναι η πρώτη ορατή απόδειξη των αναμενόμενων σοβαρών επιδόσεων και της στιβαρότητας ενός SUV της Mitsubishi.

Το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται με κινητήρες μικρομεσαίου κυβισμού, έως 1.5 lt.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ