ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Kia Rio GT-Line

Νέο Kia Rio GT-Line

Θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το νέο Rio GT-Line και θα διατεθεί άμεσα στην Ελλάδα.

Θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και θα διατεθεί άμεσα στην Ελλάδα. Το νέο Rio GT-Line, θα ακολουθήσει αντίστοιχες εκδόσεις των μοντέλων Sportage, Picanto και Sorento GT-Line.

Στο 5θυρο ξεχωρίζει η μαύρη χρωμιωμένη γυαλιστερή μάσκα σε σχήμα «tiger-nose», οι μοναδικές ζάντες αλουμινίου GT-Line 17 ιντσών, οι προβολείς ομίχλης LED «σε σχήμα παγοκύβων», οι δύο απολήξεις της εξάτμισης, τα LED φώτα ημέρας, η χρωμιωμένη επένδυση παραθύρων και η μαύρη αεροτομή οροφής. Στο εσωτερικό, τα τελειώματα των καθισμάτων είναι σε μαύρο συνθετικό δέρμα και ύφασμα με γκρίζα αντίθεση, ενώ το νέο δερμάτινο τιμόνι είναι σε σχήμα D (flat bottom).

Το Rio GT-Line εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.0lt T-GDi με απόδοση 100 ή 120 hp στις 6.000 σ.α.λ., ροπή 172 Nm που είναι διαθέσιμη από 1.500 έως 4.000 σ.α.λ. (για το 120hp) και κατανάλωση 4,7 λίτρα/100 χλμ., με εκπομπές 107 γρ./χλμ. CO2. Θα διατίθεται και με ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες 1.2 ή 1.4 lt, και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων από το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Σε εξοπλισμό εφοδιάζεται με πεντάλ αλουμινίου και προβολείς bi-projection, με φώτα στροφής τα οποία φωτίζουν τις γωνίες καθώς ο οδηγός γυρίζει το τιμόνι, με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας κ.ά.

Φέρει έξι αερόσακους και τεχνολογία ADAS και FCA (σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με αναγνώριση πεζών), Lane Keeping Assist, σύστημα προειδοποίησης των οδηγών, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους οδηγούς οι οποίοι δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στιγμιαία στην οδήγηση ή βρίσκονται σε κατάσταση υπνηλίας. Από τον Μάρτιο παραδόσεις. Τιμές από 14.990 ευρώ. Εργοστασιακή εγγύηση 7 χρόνια ή 150.000 χλμ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ