ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο, ανθεκτικό ελαστικό στα τρυπήματα, από τη Bridgestone

Νέο, ανθεκτικό ελαστικό στα τρυπήματα, από τη Bridgestone

Το DriveGuard έχει ενισχυμένα πλαϊνά, που προσφέρει ασφαλή οδήγηση για 80 χλμ. μέχρι το βουλκανιζατέρ. Ένα τέτοιο ελαστικό μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Να λοιπόν που και η Bridgestone δίνει τη δική της λύση σε όσους θέλουν ένα ελαστικό που να αντέχει στα τρύπημα για αρκετά χιλιόμετρα. Απέναντι στον ανταγωνισμό που διαθέτει τέτοιο ελαστικό, η Bridestone παρουσιάζει το DriveGuard, ένα ελαστικό που κάνει για όλους τους τύπους αυτοκινήτων που διαθέτουν Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών, το οποίο ενημερώνει για απώλεια αέρα στο ελαστικό, πιθανότατα από κάποιο τρύπημα.

Πολλά αυτοκίνητα δεν διαθέτουν ρεζέρβα, αλλά κιτ επισκευής ελαστικού, το οποίο όμως μπορεί να επουλώσει μία τρύπα. Κι αν συμβεί και μία δεύτερη, τότε το αυτοκίνητο ακινητοποιείται μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια. Οσα διαθέτουν βέβαια ρεζέρβα, τη βάζουν και στο πρώτο βουλκανιζατέρ επιδιορθώνουν το ελαστικό.

Η εναλλακτική λύση είναι ένα ελαστικό, όπως για παράδειγμα το DriveGuard, που χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό σχεδιασμό υψηλής τεχνολογίας πτερυγίων ψύξης καθώς και υποστηρικτικά και σκληρά ενισχυμένα πλαϊνά, που επιτρέπουν στους οδηγούς να διατηρήσουν τον έλεγχο και να συνεχίσουν να οδηγούν με ασφάλεια και άνεση για απόσταση έως 80 χλμ. με ταχύτητα έως 80 χλμ/ώρα, αφού τρυπήσει το ελαστικό τους, έως ότου επισκευαστεί ή αντικατασταθεί, παρέχοντας επιπλέον σιγουριά.

Επίσης, διαθέτει Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικού, αναφορικά με τις επιδόσεις και φέρει A στις επιδόσεις στο βρεγμένο και C στην Αντίσταση Κύλισης. Με το 60% των οδηγών να έχουν πάθει λάστιχο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας έντονη την αίσθηση της απελπισίας και της ανασφάλειας σε συνδυασμό με πολύ χαμένο χρόνο έως και 3 ώρες, ένα τέτοιο ελαστικό μπορεί να φανεί χρήσιμο.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η θριαμβευτική επανεκλογή Πούτιν, οι φωνές για νοθεία και οι αντιδράσεις της Δύσης

Με ποσοστό 75% στη θέση του προέδρου και πάλι Πούτιν. Τον ψήφισαν σχεδόν 55,5 εκατομμύρια Ρώσοι. Καταγγελίες για νοθεία. Αντιδράσεις από Γαλλία για την Κριμαία

Έρχεται το χάπι που θα αντικαταστήσει την γυμναστική

Το '516' υπόσχεται να σε σφίξει χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

Survivor: Ο Χάρος στην παραλία των Διασήμων και ο Σώζων εαυτό σωθείτο

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι, με τον νέο διαγωνιζόμενο της ομάδας των Διασήμων και το ιδιαίτερο όνομά του να προκαλούν φρενίτιδα στο twitter

Το μαγικό νερό του Καματερού: μια αξέχαστη απάτη

Στις 18 Μαρτίου 1976, χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προμηθευτούν το μαγικό νερό. Ένα μαγικό κείμενο αφηγείται ένα επικίνδυνο παραμύθι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24