ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέες τιμές και περισσότερος εξοπλισμός στο Talento

Νέες τιμές και περισσότερος εξοπλισμός στο Talento

Σχεδιασμένο για να μεταφέρει αγαθά ή επιβάτες, το Talento της Fiat Professional παρέχει στους επαγγελματίες μία ευρεία γκάμα λύσεων.

Οι τετράγωνες γραμμές του υποδηλώνουν το ευρύχωρο εσωτερικό του. Ειδικά η επαγγελματική έκδοση (van) ξεχωρίζει για τον κορυφαίο όγκο φόρτωσης που προσφέρει: 8,6m στην έκδοση με μακρύ μεταξόνιο και υψηλή οροφή.

Εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά συστήματα Traction +, ESC και Ηill Ηolder, το Talento εργάζεται οπουδήποτε χρειαστεί στο απαιτητικό ελληνικό οδικό δίκτυο.

Είτε μεταφέρονται 8 επιβάτες με τις αποσκευές τους, είτε φορτίο 1,2 τόνων, ο πετρελαιοκινητήρας των 1.6lt σε εκδόσεις με μονό τούρμπο (120hp), ή διπλό τούρμπο και σύστημα Start & Stop (125hp) διαθέτει τον κατάλληλο συνδυασμό ισχύος και οικονομίας. Ενδεικτικά, η ονομαστική κατανάλωση μεικτού κύκλου στις επιβατικές εκδόσεις, είναι μόλις 5,6 λίτρα/100χλμ.

Τα παραπάνω προτερήματα, σε συνδυασμό με την ελκυστική σχέση τιμής / αξίας έφεραν το Talento Combi στη 2 θέση των ταξινομήσεων της κατηγορίας του (επιβατικά van έως και 9 θέσεων), τη χρονιά που πέρασε.

Τώρα, το Talento αποκτά ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό. Οι επιβατικές εκδόσεις γίνονται ακόμα πιο άνετες, ενσωματώνοντας στο βασικό εξοπλισμό στοιχεία όπως:

  • κλιματισμό εμπρός και πίσω επιβατών,

  • ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι,

  • φιμέ πλαϊνά κρύσταλλα (έκδοση με μακρύ μεταξόνιο) και

  • δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες επιβατών (αριστερά και δεξιά) για ανετότερη επιβίβαση και αποβίβαση.

Οι επαγγελματικές εκδόσεις (Van) γίνονται πιο λειτουργικές για τον επαγγελματία, προσφέροντας αντίστοιχα στο βασικό εξοπλισμό

  • ηχοσύστημα με Bluetooth,

  • θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι,

  • κρύσταλλα στην πίσω διπλή πόρτα, καθώς και

  • εργοστασιακή προστατευτική επένδυση του χώρου φόρτωσης, ως τη μέση του ύψους του.

Ενδεικτικά, οι νέες τιμές του Fiat Professional Talento ξεκινούν από 25.600 ευρώ με ΦΠΑ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ