ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέες Porsche που συναρπάζουν

Νέες Porsche που συναρπάζουν

H φίρμα από το Τσουφενχάουζεν αποκαλύπτει την κορυφαία έκδοση των 718 Boxster και Cayman, με τον κωδικό GTS. Η απόδοση φτάνει τώρα τους 365 hp.

H φίρμα από το Τσουφενχάουζεν αποκαλύπτει την κορυφαία έκδοση των 718 Boxster και Cayman, με τον κωδικό GTS. Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας, η GTS έχει ως βασικό στοιχείο διαφοροποίησης το μηχανικό σύνολο, με τον τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2.5 lt να αποδίδει τώρα αυξημένη ισχύ και ροπή, χάρη στις τροποποιήσεις στο turbo και στην εισαγωγή.

Η απόδοση φτάνει τώρα τους 365 hp (+15 σε σχέση με την S), ενώ η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 43,8 kgm, από τις 1.900 έως τις 5.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με το 7άρι αυτόματο PDK, ενώ η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Νέες Porsche που συναρπάζουν

Έχοντας το αυτόματο κιβώτιο, η Porsche 718 GTS επιταχύνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική φτάνει τα 290 χλμ./ώρα. Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό τα συστήματα Porsche Active Suspension Management (PASM), Sport Chrono Package και μηχανικό διαφορικό, με σκοπό την απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση.

Η νέα Porsche 718 GTS διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, με νέο προφυλακτήρα και προβολείς Bi-Xenon LED. Πίσω ξεχωρίζουν οι κεντρικά τοποθετημένες διπλές απολήξεις της εξάτμισης, με τα μαύρα λογότυπα GTS σε κάθε πλευρά και τις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών να δίνουν τον ανάλογο τόνο.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η πολυτέλεια, με τα ντυμένα σουέτ ηλεκτρικά καθίσματα και τις επενδύσεις από αλκαντάρα σε τιμόνι και πόρτες να ξεχωρίζουν…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ