ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέες εκδόσεις και τιμές για τηνΑ160d της A-Class

Νέες εκδόσεις και τιμές για τηνΑ160d της A-Class

Η A-Class της Mercedes-Benz έχει αναδειχτεί στο στίβο των πωλήσεων ως ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς!

Με υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση και οικονομία, αξιοπιστία, άνεση και πολυτέλεια, υψηλή αξία μεταπώλησης, είναι ορισμένα από τα προνόμια που απολαμβάνει κανείς οδηγώντας μία A-Class της Mercedes-Benz. Εάν δε επιλεγεί ως εταιρικό αυτοκίνητο, στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται ακόμη το βέλτιστο κόστος χρήσης (TCO) και η ελάχιστη δυνατή φορολόγηση για τον χρήστη.

Η πλούσια γκάμα πετρελαιοκίνητων εκδόσεων της A-Class συμπεριλαμβάνει την Α160d η οποία προσφέρεται με δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα σε προνομιακή τιμή και χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο του ιδιώτη όσο και του εταιρικού χρήστη.

Εξοπλισμένη με τον κινητήρα πετρελαίου 1.461 κ.εκ., η Α160d αποδίδει 90 ίππους και διατίθεται στην ελληνική αγορά στην ανώτατη προτεινόμενη τιμή λιανικής των 21.846 Ευρώ με την ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή προ φόρων να είναι κάτω από τις 17.000 Ευρώ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ