ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέες, αναβαθμισμένες εκδόσεις BMW

BMW 6er Gran Tourismo, 640i xDrive, Mineralweiß, M Sportpaket
BMW 6er Gran Tourismo, 640i xDrive, Mineralweiß, M Sportpaket BMW AG

Η BMW ανανεώνει την εμφάνιση και την προϊοντική ποικιλία της στις υπάρχουσες σειρές με πλήθος νέων χαρακτηριστικών σε κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και εξοπλισμό.

Παράλληλα με το ξεκίνημα της μεγαλύτερης επέλασης μοντέλων στην ιστορία της μάρκας, η BMW ανανεώνει την εμφάνιση και την προϊοντική ποικιλία της στις υπάρχουσες σειρές με πλήθος νέων χαρακτηριστικών που λανσάρονται το φθινόπωρο του 2017.

Από τον Νοέμβριο του 2017, θα διατίθενται η νέα BMW M550d xDrive Touring με τον παγκοσμίως ισχυρότερο, εξακύλινδρο κινητήρα πετρελαίου των 400 ίππων (κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση) και η νέα BMW 640d xDrive Gran Turismo με 3-λιτρο straight six κινητήρα 320 ίππων, ενώ από το Δεκέμβριο του 2017, δύο νέες εκδόσεις βενζινοκινητήρων θα προσφέρονται για τη νέα BMW X3.

Επιπλέον, στη γκάμα ειδικού εξοπλισμού για τη νέα BMW X3 προστίθεται αποκλειστικές προτάσεις της BMW Individual για το εξωτερικό και το εσωτερικό.

Η BMW X1 xDrive20d μελλοντικά θα διατίθεται στάνταρ με 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic. Επιπλέον, από τον Νοέμβριο, η γκάμα προαιρετικών ζαντών αλουμινίου για το συμπαγές SAV διευρύνεται με πέντε νέες εκδόσεις. Πέρα από το λανσάρισμα του Microsoft Office 365 με Skype for Business (BMW Connected Services), η αναβάθμιση του BMW Connected+ με νέες, εξατομικευμένες, ψηφιακές υπηρεσίες μετακίνησης θα σηματοδοτήσουν την περαιτέρω εξέλιξη στον τομέα της ευφυούς δικτύωσης.

Ξεκινώντας από το φθινόπωρο του 2017, αυξάνεται ο αριθμός των πόλεων όπου θα λειτουργεί η ψηφιακή υπηρεσία αναζήτησης χώρου στάθμευσης On-Street Parking Information.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ