ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών με βάση το πρωτότυπο Q Inspiration

Νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών με βάση το πρωτότυπο Q Inspiration

Η INFINITI, η θυγατρική της Nissan στα πολυτελή αυτοκίνητα, θα κατασκευάσει ένα ηλεκτροκίνητο όχημα πάνω στο πρωτότυπο Q Inspiration, αποτελώντας ένα από τα πέντε νέα οχήματα που θα κατασκευάσει στην Κίνα, τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αναπαριστώντας το επόμενο βήμα στον σχεδιασμό της INFINITI, το εξωτερικό του Q Inspiration διαθέτει σαφείς και ξεκάθαρες γραμμές με δυναμικές και στιβαρές διαστάσεις. Είναι η πρώτη επίσημη «έκφραση» της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της INFINITI, ενόψει μιας εποχής προηγμένων κινητήρων.

Ο σχεδιασμός αποφεύγει τις κλασσικές μορφές του sedan, με μια εμφάνιση που μοιάζει με coupe και με επιμήκη σιλουέτα, ενσαρκώνοντας το σχεδιαστικό όραμα της INFINITI για οχήματα αυτής της κατηγορίας.

Νέα πλατφόρμα ηλεκτρικών με βάση το πρωτότυπο Q Inspiration

Η καμπίνα του Q Inspiration ακολουθεί μια μινιμαλιστική προσέγγιση, με ένα «συνοπτικό» και καθαρό εσωτερικό σχεδιασμό που περιβάλλει τον οδηγό και τους επιβάτες σε ένα γαλήνιο και άνετο περιβάλλον.

Οι ανανεωμένοι κινητήρες έχουν «απελευθερώσει» τους σχεδιαστές της INFINITI από τους περιορισμούς της αρχιτεκτονικής του παραδοσιακού κινητήρα, προκειμένου να προσφέρουν ένα ευρύχωρο εσωτερικό.

Η σύγχρονη τεχνολογία και η χειροτεχνία «παντρεύονται» αρμονικά μέσα στην καμπίνα, με τρόπο που αναζωογονεί, αντί να αποσπά, την προσοχή του οδηγού…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ