ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Opel Vivaro Tourer και Combi+

All aboard: The new Opel Vivaro Tourer welcomes occupants with an extremely flexible interior.
All aboard: The new Opel Vivaro Tourer welcomes occupants with an extremely flexible interior. OPEL AUTOMOBILE GMBH

Μόνο το Vivaro Combi+, το minibus για εννέα άτομα με άφθονους χώρους,θα έρθει στην Ελλάδα.

Το Vivaro ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του – με τις άνετες και ευέλικτες επιβατικές εκδόσεις Vivaro Tourer και Vivaro Combi+. Και τα δύο νέο μοντέλα έχουν το εξής κοινό: υψηλό εξοπλισμό και ανέσεις επιπέδου επιβατικού αυτοκινήτου, μεταβλητές διατάξεις καθισμάτων και καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης.

Για παράδειγμα, cruise control με περιοριστική ταχύτητας, δερμάτινο τιμόνι και φώτα ομίχλης στάνταρ και στις τρεις εκδόσεις. Το Vivaro Tourer θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14 – 24 Σεπτεμβρίου).

Vivaro Tourer: Επαγγελματικό επιβατικό λεωφορείο με στοιχεία business lounge

Το νέο Opel Vivaro Tourer έχει τα διαπιστευτήρια του τέλειου business & travelling lounge χάρη στις πολυάριθμες δυνατότητες διαρρύθμισης εσωτερικού χώρου. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων που αποτελείται από τρία ατομικά καθίσματα με υποβραχιόνια τοποθετείται σε ένα σύστημα ραγών στάνταρ, στο ευέλικτο, πολυτελές πούλμαν. Για ευκολότερη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων που είναι ομοίως εγκατεστημένη σε ένα σύστημα ραγών, τα εξωτερικά καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλώνονται προς τα εμπρός με τη λειτουργία Easy Entry.

Vivaro Combi+: Για εξαιρετικά ευχάριστες μετακινήσεις

Και ενώ το Opel Vivaro Combi έχει αποδείξει την καταλληλόλητά του για την πρακτική μεταφορά έως εννέα ατόμων, για παράδειγμα στη δουλειά, το νέο Combi+ είναι ένα άνετο επιβατικό και οικογενειακό minibus. Ο οδηγός μπορεί να απολαμβάνει την άνεση ενός καθίσματος με ρύθμιση έξι κατευθύνσεων, οσφυϊκή υποστήριξη και υποβραχιόνιο και παράλληλα να έχει τα πάντα υπό έλεγχο με το στάνταρ δερμάτινο τιμόνι. Δύο επιβάτες ταξιδεύουν ευχάριστα σε καθίσματα τύπου μπάκετ. Οι κινητοί πάγκοι πίσω καθισμάτων που εδράζονται σε ράγες προσφέρονται στάνταρ με υποβραχιόνια, ενώ η δεύτερη και η τρίτη σειρά αφαιρούνται τελείως χωρίς τη χρήση εργαλείων και η τρίτη μπορεί να αναδιπλωθεί κατά 180 μοίρες.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ