ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Kawasaki Ninja 400

Νέα Kawasaki Ninja 400

Ένα καινούργιο μέλος προστίθεται στην οικογένεια Ninja, η νέα Ninja 400, ελαφρύτερη, δυνατότερη και με supersport εμφάνιση. (PHOTO)

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία και την Αμερική, η κατηγορία των 400 κ.εκ. τώρα επεκτείνεται και στην ευρωπαϊκή αγορά, καλύπτοντας τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του ευρωπαϊκού κοινού. Η Kawasaki παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο, τη Ninja 400, που συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα αυτής της δυναμικής κατηγορίας.

Ο νέος κινητήρας 399 κ.εκ. προσφέρει πιο δυνατές επιδόσεις (45 ίππους) από το μοντέλο που αντικαθιστά, τη Ninja 300, σε συνδυασμό με πιο γραμμική παροχή ισχύος. Η αύξηση του κυβισμού κατά 100κ.εκ. είναι ένα μόνο μέρος μιας ριζικής αναβάθμισης που παρέχει βελτιωμένη ισχύ, ροπή, σταθερότητα πλαισίου, φρένα και αναρτήσεις, ανεβάζοντας το επίπεδο οδήγησης στις entry-level μοτοσυκλέτες.

Νέα Kawasaki Ninja 400

Όπως και η προκάτοχός της, η νέα Ninja 400 δεν δίνει έμφαση μόνο στις επιδόσεις αλλά και στην οδηγική άνεση. Ένας από τους παράγοντες που βελτιώνουν αισθητά το χειρισμό της μοτοσικλέτας είναι η αξιοσημείωτη μείωση του βάρους. Χάρη στο ελαφρύτερο πλαίσιο χωροδικτύωμα και το λεπτό σχεδιασμό, που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και σταθερότητα, η Ninja 400 είναι μια ιδανική μοτοσικλέτα για την καθημερινή μετακίνηση τόσο νέων όσο και έμπειρων αναβατών…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ