ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Kawasaki Ninja 400

Νέα Kawasaki Ninja 400

Ένα καινούργιο μέλος προστίθεται στην οικογένεια Ninja, η νέα Ninja 400, ελαφρύτερη, δυνατότερη και με supersport εμφάνιση. (PHOTO)

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία και την Αμερική, η κατηγορία των 400 κ.εκ. τώρα επεκτείνεται και στην ευρωπαϊκή αγορά, καλύπτοντας τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του ευρωπαϊκού κοινού. Η Kawasaki παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο, τη Ninja 400, που συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα αυτής της δυναμικής κατηγορίας.

Ο νέος κινητήρας 399 κ.εκ. προσφέρει πιο δυνατές επιδόσεις (45 ίππους) από το μοντέλο που αντικαθιστά, τη Ninja 300, σε συνδυασμό με πιο γραμμική παροχή ισχύος. Η αύξηση του κυβισμού κατά 100κ.εκ. είναι ένα μόνο μέρος μιας ριζικής αναβάθμισης που παρέχει βελτιωμένη ισχύ, ροπή, σταθερότητα πλαισίου, φρένα και αναρτήσεις, ανεβάζοντας το επίπεδο οδήγησης στις entry-level μοτοσυκλέτες.

Όπως και η προκάτοχός της, η νέα Ninja 400 δεν δίνει έμφαση μόνο στις επιδόσεις αλλά και στην οδηγική άνεση. Ένας από τους παράγοντες που βελτιώνουν αισθητά το χειρισμό της μοτοσικλέτας είναι η αξιοσημείωτη μείωση του βάρους. Χάρη στο ελαφρύτερο πλαίσιο χωροδικτύωμα και το λεπτό σχεδιασμό, που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και σταθερότητα, η Ninja 400 είναι μια ιδανική μοτοσικλέτα για την καθημερινή μετακίνηση τόσο νέων όσο και έμπειρων αναβατών…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αν λες 'καταδικάζω τη βία, αλλά' για τον Μπουτάρη, κάτι κάνεις πολύ λάθος

Μερικές σκέψεις για όσους τόλμησαν έστω να δικαιολογήσουν την άθλια επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24