ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Jeep Wrangler & Cherokee

Νέα Jeep Wrangler & Cherokee

Η πρεμιέρα στη Γενεύη των Wrangler και Cherokee, των δύο ίσως σημαντικότερων αυτοκίνητων της Jeep, συνοδεύεται από το ντεμπούτο και του Jeep Grand Cherokee Trackhawk, του πιο ισχυρού SUV στην ιστορία της εταιρείας, με κινητήρα V8 6.2 lt Turbo απόδοσης 700 ίππων και 868 Nm ροπής!

Το νέο Wrangler στην τέταρτη γενιά του, όπως και το νέο Cherokee, διατηρεί τις "πατροπαράδοτες" εκτός δρόμου ικανότητες που έκαναν τη Jeep διάσημη από το Willys-Overland MB του 1941 μέχρι σήμερα, εισάγοντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες ηλεκτρονικές τεχνολογίες ασφάλειας, και πολυμέσων-συνδεσιμότητας.

Προσφέρει την επιλογή δύο συστημάτων τετρακίνησης, του Command-Trac 4x4 με υποπολλαπλασιασμό των σχέσεων, και του Rock-Trac 4x4 με επιλογή ακόμα πιο κοντών σχέσεων στη ρύθμιση "4LO". Το (Tru-Lok) κλείδωμα των διαφορικών, ακόμη, εγγυάται τη διαρκή ιδανική κατανομή της ροπής σε κάθε τροχό. Στο σχεδιασμό του το νέο Wrangler έχει μόνο ελάχιστες παρεμβάσεις, όπως την προσθήκη λαμπτήρων LED, και στο εσωτερικό προσφέρει το σύστημα Uconnect με οθόνη αφής 5, 7 ή 8,4 ιντσών.

Νέα Jeep Wrangler & Cherokee

Το Cherokee του 2019, τώρα, έχει αρκετές παραπάνω σχεδιαστικές αλλαγές - ειδικά στο ρύγχος, όπου η νέα γρίλια και τα LED φωτιστικά σώματα αλλάζουν σημαντικά την όψη του. Στο εσωτερικό η Jeep έχει αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τα υλικά, και το χώρο αποσκευών, ενώ για την εκτός δρόμου κίνηση δίνεται η επιλογή των τριών συστημάτων τετρακίνησης Jeep Active Drive: I, II και Lock. Όταν, μάλιστα, οι συνθήκες κίνησης δεν απαιτούν την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, υπάρχει η δυνατότητα αποδέσμευσης του πίσω άξονα για τη μείωση της κατανάλωσης…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ