ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Movin’On 2018

Movin’On 2018

Η Michelin είναι έτοιμη μπροστά στις προκλήσεις του αύριο και διοργανώνει παγκόσμια διάσκεψη από τις 30 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2018.

Από τις 30 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2018, η ετήσια παγκόσμια διάσκεψη – ορόσημο που διοργανώνει η Michelin, με τίτλο Movin’On, έχει στόχο να εξελίξει επιπλέον τον διάλογο για τη βιώσιμη κινητικότητα.

Αυτή τη χρονιά, το γενικό θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Δημιουργώντας την έξυπνη, βιώσιμη και ευέλικτη κινητικότητα του αύριο». Σε αυτό το πλαίσιο, θα αναπτυχθούν έξι νέες θεματικές ενότητες, με στόχο να κάνουν πράξη φιλόδοξες ιδέες. 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης το 2017, το Movin’On 2018 θα επιχειρήσει να μετατρέψει τις ιδέες σε λύσεις και θα εφαρμόσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, για να κάνει πράξη τις βιώσιμες μεταφορές. Οι έξι νέες θεματικές ενότητες της Διάσκεψης είναι οι εξής:

1 – Ενεργειακή απεξάρτηση από τον άνθρακα και ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα:

2 – Ενώνοντας δυνάμεις για να πηγαίνουμε μπροστά: η νέα πολυμορφική κοινωνία: Εστιάζει στα έξυπνα logistics, στην αστική κινητικότητα και στις εμπειρίες των χρηστών, στην ανάγκη για λύσεις κινητικότητας με χαμηλή επίδραση στο περιβάλλον...

3 – Πως οι καινοτόμες τεχνολογίες επιταχύνουν την υλοποίηση: Συγκεκριμένες λύσεις που προωθούν τις μεταφορές του μέλλοντος, ονειρεύονται το αδύνατο και βοηθούν την εμφάνιση αυτόνομων και συνδεδεμένων οχημάτων μέχρι το 2020.

4 – Συνεργασία για την επιτάχυνση της αλλαγής: Αναλύει προσεκτικά κάθε πτυχή της αλλαγής της κινητικότητας, εξετάζοντας και τις ιδέες για βελτίωση της διεθνούς κινητικότητας, με στόχο τον εντοπισμό λύσεων στις καθημερινές προκλήσεις και ερωτήσεις.

5 – Κινητικότητα στην εποχή της κυκλικής οικονομίας: Θέτει ερωτήματα για την παραδοσιακή οικονομία, η οποία για πολλά χρόνια αποτελεί ένα γραμμικό σύστημα με βάση το μοντέλο «παράγω, παίρνω και διαθέτω», αναγκάζοντάς μας να εφεύρουμε ξανά τον τροχό - να χρησιμοποιούμε λιγότερα, λιγότερο συχνά και πιο έξυπνα.

6 –  Κινητικότητα και φιλόδοξα σχέδια: Μία θεματική που εστιάζει στα φιλόδοξα σχέδια, τα οποία θα μεταμορφώσουν την κινητικότητα του σήμερα και θα διαμορφώσουν τις μεταφορές του αύριο.

Από τις 30 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2018, στο Μόντρεαλ, πάνω από 4.000 ηγέτες από τον ακαδημαϊκό, τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και από το χώρο των αστικών κέντρων και των start-ups,  θα μοιραστούν τις ιδέες, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να κάνουν πραγματικότητα την έξυπνη, βιώσιμη και πολυμορφική κινητικότητα...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κερδισμένοι και χαμένοι του κοινωνικού μερίσματος

Κερδισμένοι αλλά και «χαμένοι» προκύπτουν από τα - έως τώρα - κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα με αρκετά κρίσιμα σημεία να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Τι είναι η ελληνική τηλεόραση; 5 πρόσωπα-σταθμοί απαντούν

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Λιάνης, Ροβήρος Μανθούλης και Φρόσω Ράλλη μιλούν για πάθη, παθογένειες και ιάσεις της ελληνικής τηλεόρασης.

Στους 21 οι νεκροί στην Μάνδρα-Εντοπίστηκε ακόμα ένα θύμα κάτω από τα μπάζα

Συνεχώς διευρύνεται η λίστα του θανάτου στην πληγείσα από τις πλημμύρες Μάνδρα -Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί το Σάββατο, ένας ακόμη την Κυριακή και ένας σήμερα μετά τις 8 το πρωί, φτάνοντας έτσι τους 21 νεκρούς, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό ακόμη ενός αγνοούμενου

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24