ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μοναδική εμπειρία OnStar στην Opel Βελμάρ!

Μοναδική εμπειρία OnStar στην Opel Βελμάρ!

Η Opel Βελμάρ, του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, πραγματοποιεί έως και τις 27 Μαΐου εκδήλωση αφιερωμένη στη μοναδική εμπειρία OnStar.

Το Opel OnStar είναι το νέο σύστημα εξυπηρέτησης το οποίο μπορούν να απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Opel.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ OPEL ONSTAR

Είσαι έτοιμος για ένα ταξίδι για παράδειγμα. Δεν έχεις κάνει σέρβις, δηλαδή δεν έχει φθάσει ακόμα το χρονικό ή το χιλιομετρικό όριο και θέλεις να κάνεις έναν έλεγχο στην κατάσταση του Opel σου. Πατάς τον διακόπτη στην οροφή και σε δευτερόλεπτα έρχεσαι σε επαφή με το Λούτον, το κέντρο του Opel OnStar. Εκεί σου απαντούν στη γλώσσα σου, εν προκειμένω στα ελληνικά, διότι υπάρχουν αρκετοί ελληνόφωνες (όχι απαραίτητα Ελληνες αλλά με πολύ καλά ελληνικά) και σε ρωτούν τι θέλεις να μάθεις.

Μοναδική εμπειρία OnStar στην Opel Βελμάρ!

Ζητάς λοιπόν να σου δώσουν μια γενική εικόνα του οχήματός σου και το κέντρο, μέσω τηλεμετρίας όπως στη Φόρμουλα 1, σου αναφέρει την κατάσταση του κινητήρα, τα λάδια, την πίεση των ελαστικών και τη λειτουργία των λοιπόν συστημάτων. Μάλιστα, αν ξεφουσκώσεις επίτηδες ένα λάστιχο, για να δεις αν σου λένε αλήθεια, θα διαπιστώσεις, όπως κι εγώ στη δοκιμή, ότι πράγματι σου λένε αλήθεια. Στη συνέχεια θέλεις να πάς κάπου και αντί να μπεις εσύ στη διαδικασία από το σύστημα πλοήγησης να δημιουργήσεις τη διαδρομή, λες απλά που θέλεις να πας, διότι το κέντρο σε έχει εντοπίσει και ξέρει ακριβώς που είσαι, σε δευτερόλεπτα σου λέει να περιμένεις να κατεβάσεις τον χάρτη με τη διαδρομή, τον εγκαθιστάς με ένα πάτημα στην οθόνη και έφυγες. Τόσο απλά, τόσο εύκολα, τόσο χρήσιμα.

Η τεχνολογία στο χώρο της αυτοκίνησης εξελίσσεται συνεχώς και είναι αλήθεια ότι ουδείς γνωρίζει που πρόκειται να σταματήσει με όσα μαθαίνουμε και εφαρμόζονται στην καθημερινή χρήση.

Μοναδική εμπειρία OnStar στην Opel Βελμάρ!

Φιλοδοξία της Opel είναι να κάνει προσιτές τις premium τεχνολογίες σε ένα ευρύτερο κοινό. Οσον αφορά στο Opel OnStar, οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη γκάμα παρεχόμενων υπηρεσιών της, δωρεάν για 5 έτη μετά την εγγραφή τους σε αυτή, μαζί με τα 5 χρόνια εγγύησης.

H υπηρεσία OnStar παρέχεται 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Όσοι επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Opel Βελμάρ στην Αργυρούπολη, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία OnStar οδηγώντας τα νέα μοντέλα Opel της επιλογής τους. Επιπλέον, θα επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές της Βελμάρ και παράλληλα θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, για να οδηγήσουν το νέο Opel Mokka X με OnStar και γεμάτο ρεζερβουάρ για ένα 2ημερο.

OPEL ΒΕΛΜΑΡ
Λ. Βουλιαγμένης 572
16451 Αργυρούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ