ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με την στήριξη της Porsche Hellas η NewGen Tachytis στο F1 in schools

Με την στήριξη της Porsche Hellas η NewGen Tachytis στο F1 in schools

Χωρίς υποστηρικτές οι Ελληνες μαθητές και οι φοιτητές δεν μπορούν να συμμετάσχουν με προοπτικές σε διεθνείς διοργανώσεις. Και επειδή διαδρονικά η στήριξη της Πολιτείας είναι ανύπαρκτοι, έρχονται ιδιωτικές εταιρείες να παράσχουν υποστήριξη.

Η Porsche Hellas και η Μοτοδυναμική ΑΕΕ, υποστηρίζουν λοιπόν την ομάδα NewGen Tachytis, στην οποία συμμετέχουν από κοινού μαθητές από το δημόσιο Γενικό Λύκειο Φιλοθέης και την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, για το πρωτάθλημα F1 in schools.

Με την στήριξη της Porsche Hellas η NewGen Tachytis στο F1 in schools

H Porsche Hellas, δημιουργεί με την στήριξη αυτή, μια παράδοση στο χώρο αντίστοιχων προσπαθειών, όντας πεπεισμένη, ότι σε επίπεδο γνώσεων, ευρηματικότητας, αρτιότητας των τεχνικών λύσεων και επιμονής, οι μαθητές μας είναι σε πραγματικά κορυφαίο επίπεδο.

Ο θεσμός F1 in schools, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες νεαρών μαθητών από όλο των κόσμο, δεν είναι κάτι εύκολο όπως ίσως θεωρούν πολλοί. Αντίθετα, απαιτεί μόχθο και εξειδικευμένες γνώσεις, νέες πρωτότυπες αλλά πραγματικές λύσεις σε παλιά προβλήματα. Τα μοντέλα, με τα οποία γίνεται ο διαγωνισμός, έχουν να αντιμετωπίσουν και να λύσουν προβλήματα, όμοια με τα πραγματικά αυτοκίνητα: Θέματα μείωσης του βάρους, αεροδυναμικής, αντοχής υλικών, κ.α…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ