ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με την στήριξη της Porsche Hellas η NewGen Tachytis στο F1 in schools

Με την στήριξη της Porsche Hellas η NewGen Tachytis στο F1 in schools

Χωρίς υποστηρικτές οι Ελληνες μαθητές και οι φοιτητές δεν μπορούν να συμμετάσχουν με προοπτικές σε διεθνείς διοργανώσεις. Και επειδή διαδρονικά η στήριξη της Πολιτείας είναι ανύπαρκτοι, έρχονται ιδιωτικές εταιρείες να παράσχουν υποστήριξη.

Η Porsche Hellas και η Μοτοδυναμική ΑΕΕ, υποστηρίζουν λοιπόν την ομάδα NewGen Tachytis, στην οποία συμμετέχουν από κοινού μαθητές από το δημόσιο Γενικό Λύκειο Φιλοθέης και την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, για το πρωτάθλημα F1 in schools.

 

H Porsche Hellas, δημιουργεί με την στήριξη αυτή, μια παράδοση στο χώρο αντίστοιχων προσπαθειών, όντας πεπεισμένη, ότι σε επίπεδο γνώσεων, ευρηματικότητας, αρτιότητας των τεχνικών λύσεων και επιμονής, οι μαθητές μας είναι σε πραγματικά κορυφαίο επίπεδο.

Ο θεσμός F1 in schools, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες νεαρών μαθητών από όλο των κόσμο, δεν είναι κάτι εύκολο όπως ίσως θεωρούν πολλοί. Αντίθετα, απαιτεί μόχθο και εξειδικευμένες γνώσεις, νέες πρωτότυπες αλλά πραγματικές λύσεις σε παλιά προβλήματα. Τα μοντέλα, με τα οποία γίνεται ο διαγωνισμός, έχουν να αντιμετωπίσουν και να λύσουν προβλήματα, όμοια με τα πραγματικά αυτοκίνητα: Θέματα μείωσης του βάρους, αεροδυναμικής, αντοχής υλικών, κ.α…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ερντογάν: Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης εξαπέλυσε σε ομιλία του ο τούρκος Πρόεδρος

Δεν είσαι έτοιμος για το τελικό τρέιλερ του 'Avengers: Infinity War'

Είμαστε μόλις έναν μήνα μακριά, μπορείς να αρχίσεις να μετράς τις μέρες αντίστροφα.

Γιατί η Ελισάβετ δεν επισκέφτηκε ποτέ ως βασίλισσα την Ελλάδα;

Την μία και μοναδική φορά που η Ελισάβετ πάτησε το πόδι της στη χώρα μας, δεν ήταν ακόμη βασίλισσα, αλλά πριγκίπισσα. Η κάμερα του BBC ήταν εκεί, καταγράφοντας στιγμιότυπα από την ιστορική αυτή επίσκεψη

Η επιστροφή του Ted Mosby: 2 ταινίες και 4 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24