ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με πρωτοτυπίες η Citroen στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Με πρωτοτυπίες η Citroen στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης
COPYRIGHT WILLIAM CROZES@STINK

Τι γυρεύει μια Γαλλίδα στην Ελβετία; Μα, για να παρουσιάσει τα… κάλλη της.

Η Citroen, στη σημαντική έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, μπορεί να έχει σε περίοπτη θέση το νέο C3 το οποίο ήδη έχει λανσάρει στην αγορά, εντούτοις με πρωτότυπα μοντέλα θέλει να δώσει τη δική της διάσταση στο μέλλον της αυτοκίνησης.

Κατά συνέπεια, την ερχόμενη εβδομάδα που ανοίγει αυλαία το Σαλόνι Αυτοκινήτου, η γαλλική μάρκα θα παρουσιάσει:

- SUV και περιπέτεια: Δύο καινοτόμα και απόλυτα δυναμικού χαρακτήρα concept μοντέλα

- Αυτόνομη οδήγηση με το πρωτότυπο Grand C4 Picasso και τα νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού, που αποτελούν βασικό γνώρισμα του συστήματος Citroen Advanced Comfort

- Τον αγωνιστικό χαρακτήρα Citroen. Η επιστροφή στο WRC με το μοντέλο C3 WRC.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα Citroen, καθώς και οι νέες τεχνολογίες τους εκπροσωπούν μια νέα εποχή στις υπηρεσίες μετακίνησης.

Κατά τη διάρκεια της 87 Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017, η Citroen θα προσφέρει στο κοινό της αυτοκίνησης μια μοναδική δυνατότητα γνωριμίας δύο πρωτότυπων.

C-Aircross Concept: ένα στιβαρό, έντονου χρώματος concept που προασπίζει τα βήματα του νέου Citroen C3, ενσαρκώνοντας τη δυναμική της μάρκας έναντι κάθε ανταγωνισμού. Ένα πρωτότυπο, που αντικατοπτρίζει την παγκόσμια τοποθέτηση της Citroen στην compact SUV κατηγορία

SpaceTourer 4X4 Ë Concept: Mια ακόμα σημαντική προσθήκη στη συλλογή “Ë” των Lifestyle προϊόντων που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού 2016. Σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας σύστημα τετρακίνησης 4-wheel drive που κατακτά κάθε διαδρομή.

C3 WRC: Έκανε το ντεμπούτο του στα ράλι του Μόντε Κάρλο και της Σουηδίας.

Ένα demo του προγράμματος Citroen Advanced Comfortπου επικεντρώνεται στην υποστήριξη του οδηγού μέσω προηγμένης τεχνολογίας. Το πρόγραμμα αυτό είναι η σύγχρονη εκδοχή της παράδοσης της άνεσης που διακρίνει τη Citroen σε όλη την πορεία της. Η Citroen, ήδη προσφέρει στους πελάτες της πρακτικές και ασφαλείς οδηγίες οδήγησης που δύναται να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση, ως ένα πρώτο βήμα στην αυτόνομη οδήγηση, καθ’ όλη τη διάρκειά της, με τα συστήματα όπως: Βοήθεια Παρκαρίσματος (Park Assist), Vision 360, Active Safety Brake, Adaptive Cruise Control με Λειτουργία Stop και Αναγνώριση Ορίου Ταχύτητας (Speed Limit Recognition), καθώς και με Recommendation. Μια σημαντική εξέλιξη της εταιρείας στον τομέα της άνετης μετακίνησης αποτελεί το πρωτότυπο Grand C4 Picasso.

Με πρωτοτυπίες η Citroen στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Citroen E-MEHARI, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV, εκκεντρικό και μοναδικό κάμπριο με την εύκολα αφαιρούμενη οροφή, επικοινωνεί τον άκρως ευδιάθετο χαρακτήρα του, ενώ ως αμιγώς ηλεκτρικό, έχοντας μπαταρίες LMP (Lithium Metal Polymer), παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Εξάλλου, στην έκθεση η Citroen θα αποκαλύψει πελατοκεντρικές υπηρεσίες, όπως το Citroen Advisor, μια ιστοσελίδα για τις εκθέσεις και τα προϊόντα Citroen, καθώς και η πρώτη στην αυτοκινητοβιομηχανία και στις νέες υπηρεσίες μετακίνησης, όπως η Citroen Rent&Smile που σας δίνει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε το Citroen της αρεσκείας σας, σε ένα Επίσημο Διανομέα, αλλά και το Citroen Earn&Drive που βοηθάει τους ενδιαφερόμενους να εξοικονομήσουν χρήματα, προσφέροντάς τους το νέο τους αυτοκίνητο με ενοικίαση.

Δημήτρης Μπαλής

driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ