ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με περισσότερο εξοπλισμό το Citroen C4 Cactus

Με περισσότερο εξοπλισμό το Citroen C4 Cactus

Με περισσότερο εξοπλισμό το Citroen C4 Cactus. Προωθητική ενέργεια από την εισαγωγική εταιρεία που προσφέρει και το Grip Control.

Αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση στη γκάμα της Citroen. Το C4 Cactus σχεδιαστικά διαφέρει με την ιδιαίτερη εμφάνιση που έχει, η οποία τονίζεται από τα περιμετρικά προστατευτικά.

Παράλληλα, στην καμπίνα είναι λιτό σε χειριστήρια και άνετο σε χώρους, κάτι που θέλουν οι περισσότεροι από ένα αυτοκίνητο

Μένοντας στην εμφάνιση, που δείχνει on-off road, μολονότι είναι αυτοκίνητο για εντός δρόμου διαδρομές, με τον νέο εξοπλισμό έχει περισσότερες δυνατότητες να κινηθεί εκτός δρόμου.

Κι αυτό γίνεται επειδή φέρει στάνταρ το προηγμένο σύστημα Grip Control στις εκδόσεις βενζίνης PureTech 110 hp Turbo και πετρελαίου BlueHDi 100hp.

Το σύστημα αυτό, ελέγχει και προσαρμόζει την περιστροφή των μπροστινών τροχών του αυτοκινήτου, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα κίνησης κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, όπως είναι το χιονισμένο οδόστρωμα, η κίνηση στην άμμο και η προσομοίωση λειτουργίας διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης για κίνηση σε λάσπη, βρεγμένο γρασίδι κτλ

Για τις ανάγκες κίνησης εκτός δρόμου το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με ειδικά ελαστικά «4 seasons Mud & Snow».

Το Grip Control έχει ρυθμίσεις με διακόπτη:

STANDARD: Για να οδηγείς παντού υπό κανονικές συνθήκες.

SAND: Για να κινείσαι ευκολότερα στην άμμο.

OFF ROAD: Για να οδηγείς με περισσότερη ασφάλεια σε ολισθηρά οδοστρώματα (λάσπη, βρεγμένο χορτάρι, χωματόδρομο).

SNOW: Για κίνηση στο χιόνι.

ESP OFF: Για να απενεργοποιήσεις το σύστημα ευστάθειας ESP, για καλύτερη κίνηση στις δύσκολες συνθήκες.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ