ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με Nissan Navara οι Δασικές Υπηρεσίες

Με Nissan Navara οι Δασικές Υπηρεσίες

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Δασικών Υπηρεσιών, παρέλαβε 20 νέα Nissan ΝAVARA Double Cab.

Τα συγκεκριμένα Nissan ΝAVARA έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των Ελληνικών Δασικών Υπηρεσιών, ιδίως σε δύσβατα ορεινά εδάφη.

Το Nissan NAVARA συνδυάζει μια σειρά χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων από τα crossover της φίρμας με την εμπειρία των 80 και πλέον ετών, στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων, ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Με Nissan Navara οι Δασικές Υπηρεσίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan NAVARA, έχει διακριθεί με το Διεθνές Βραβείο του Pick-up για το 2016!

Το μοντέλο αποτελείται από ένα πανίσχυρο, υψηλής αντοχής πλαίσιο που, σε συνδυασμό με μια σειρά από νέα μηχανολογικά χαρακτηριστικά, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς αλλά και της πρακτικότητας. Χρησιμοποιώντας το ίδιο DNA με τα καταξιωμένα crossover της Nissan (Qashqai, X-Trail και Juke), το NAVARA συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ