ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με ηλεκτρικό μοντέλο η MINI στη Φρανκφούρτη

Με ηλεκτρικό μοντέλο η MINI στη Φρανκφούρτη

Θα παρουσιάσει καινοτόμες φιλοσοφίες και τεχνολογίες που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

Το MINI Electric Concept που παρουσιάζεται στη Φρανκφούρτη για πρώτη φορά, ενσαρκώνει μία εντελώς νέα διάσταση της γνωστής go-kart αίσθησης που προσφέρει η μάρκα, καθώς συνδυάζεται με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το πρωτότυπο όχημα μεταφέρει το μήνυμα της βιώσιμης αστικής μετακίνησης σε στυλ MINI και ταυτόχρονα προαναγγέλλει το πρώτο, αμιγώς ηλεκτρικό MINI με παραγωγή μεγάλης κλίμακας που θα κυκλοφορήσει το 2019 – ακριβώς 60 χρόνια από τότε που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το κλασικό Mini.

Επίσης, πριν από 50 χρόνια, το κλασικό Mini πέτυχε την τρίτη ολοκληρωτική νίκη του στο Monte Carlo Rally. Το πρωτότυπο MINI ACV 30 που παρουσιάστηκε πριν από 20 χρόνια, έδειξε πώς η αγωνιστική κληρονομιά του μοντέλου επηρέασε όχι μόνο την ιστορία του κλασικού Mini αλλά και την εξέλιξη του σύγχρονου MINI. Το Επετειακό Πρωτότυπο που κυκλοφόρησε για να σηματοδοτήσει την 30ή επέτειο του τρίτου θριάμβου του αυτοκινήτου στο "Monte" έδειξε πώς τα σχεδιαστικά στοιχεία του κλασικού Mini – όπως η εξαγωνική μάσκα και οι μεγάλοι στρογγυλοί προβολείς – μπόρεσαν να μεταφερθούν σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Έτσι τέθηκαν τα θεμέλια για μία νέα εποχή, με άφθονη διασκεδαστική οδήγηση και εξατομικευμένο στυλ σε διάφορες μορφές.

Η ποικιλομορφία και η εξατομίκευση ενσαρκώνονται και από τα άλλα στοιχεία των εκθεμάτων MINI στη Φρανκφούρτη. Από 14 - 24 Σεπτεμβρίου, η βρετανική premium κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων παρουσιάζει ένα ποικίλο αντιπροσωπευτικό δείγμα της γκάμας της, με μοντέλα από το τρέχον προϊοντικό πρόγραμμα, πολυάριθμες προτάσεις προαιρετικού εξοπλισμού και τις τελευταίες προσθήκες στον τομέα των αξεσουάρ και των προϊόντων lifestyle...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ