ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με ελαστικό Goodyear υπερ-υψηλών επιδόσεων η νέα Stelvio

Με ελαστικό Goodyear υπερ-υψηλών επιδόσεων η νέα Stelvio

Το πρώτο SUV μοντέλο της Alfa Romeo και μάλιστα πανίσχυρο, εφοδιάζεται με ελαστικό Eagle F1 Asymmetric 3 SUV.

Αποτελεί μια από τις πιο νέες προτάσεις στην αγορά του αυτοκινήτου. Βέβαια, δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό, λόγω τιμής. Μπορεί να είναιAlfaRomeo, όμως είναι παράλληλα ένα μεγάλο πολυτελέςSUV, ένα εγχείρημα στο οποίο η ιταλική μάκρα ποντάρει πολλά απέναντι σε έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό.

Ισχυρά αυτοκίνητα, σημαίνει και γερά κρατήματα. Κατά συνέπεια χρειάζονται και ελαστικά που να εγγυώνται κάτι τέτοιο. ΗAlfaRomeoεπίλεξε ως εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης (από το εργοστάσιο), το ελαστικόEagleF1Asymmetric3SUV, τηςGoodyear, ένα ελαστικό υπερ-υψηλών επιδόσεων.

ΣτηStelvioθα τοποθετηθούν ελαστικάGoodyearEagleF1Asymmetric3SUVσε διαστάσεις 235/65R17 104W, 235/60R18 103Wκαι 235/55R19 101Y.

Όλα τα ελαστικά θα φέρουν σήμανση «AR» για να υποδεικνύεται ότι είναι εγκεκριμένα απόAlfaRomeoως εξοπλισμός πρώτης τοποθέτησης για τα οχήματά της.

ΗGoodyearδημιούργησε το νέο ελαστικό για να παρέχει τα επιτυγχάνει τα αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες. Η τεχνολογίαActiveBrakingκαι ένα νέο ενισχυτικό πρόσφυσης –gripbooster, παρέχουν ισχυρό κράτημα κατά το φρενάρισμα και υψηλή απόδοση στο χειρισμό σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Η νέα τεχνολογία, με βασικά στοιχεία το ελαφρύ βάρος και την ενισχυμένη κατασκευή, επιτρέπει τη διεύθυνση του οχήματος με ακρίβεια και σταθερότητα καθώς και την υψηλή απόδοση στον χειρισμό, τις στροφές, τη φθορά του πέλματος και την οικονομία καυσίμου.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ