ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με εξοπλισμό μια Posche Panamera

Με εξοπλισμό μια Posche Panamera

Το ναυπηγείο Dynamiq, με έδρα το Μόντε Κάρλο, παρουσιάζει το νέο του δημιούργημα, το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το σχεδιαστικό κέντρο της Porsche.

Το συνολικού μήκους 35 μέτρων Dynamiq GTT 115 διαθέτει αλουμινένια γάστρα, ενώ οι δύο V12 κινητήρες της MAN έχουν συνολική απόδοση απόδοσης 1.650 ίππους, χαρίζοντας στο βάρους 198 τόνων σκαρί μέγιστη ταχύτητα 21 κόμβων (40 χλμ./ώρα) με την αυτονομία του να φτάνει τα 3.400 ναυτικά μίλια (6.300 χλμ.).

Επίσης, όταν το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, το σκάφος μπορεί να κινηθεί μόνο με τους ηλεκτροκινητήρες που διαθέτει, οι οποίοι δίνουν τελική ταχύτητα 6 κόμβων (11 χλμ./ώρα). Το σκάφος προσφέρει, σύµφωνα µε στοιχεία του ναυπηγείου, τεράστιο sun deck ακολουθώντας το µότο του ναυπηγείου που είναι "Live Smart. Be Dynamiq".

Άλλωστε, αυτό το νέο όνοµα στον κόσµο των superyacht βασίζεται στις αρχές της καινοτοµίας και της λειτουργικότητας, µε βάση τις οποίες δηµιουργείται µια νέα κατηγορία, αυτή των Smart yacht.

Με εξοπλισμό μια Posche Panamera

Το GTT 115 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο προηγμένα superyacht στον κόσμο. Το σκάφος προσφέρει ευπροσάρμοστους χώρους και την αίσθηση ενός πολύ μεγαλύτερου σκάφους, ενώ διαθέτει ένα αποκλειστικό σύστημα σταθεροποίησης. Πάνω από όλα το GTT 115 έχει την υψηλότερη ποιότητα και φαίνεται εξαιρετικά cool με τη μοντέρνα μεταλλική βαφή Rhodium grey. "Αποφασίσαμε να περιορίσουμε την παραγωγή σε 7 μονάδες για να κάνουμε το GTT 115 πραγματικά συλλεκτικό", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Dymaniq, Σεργκέι Ντομπροσεντόφ.

To Dynamiq GTT 115 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο φετινό Ναυτικό Σαλόνι του Μονακό με την τιμή του να ξεκινά από τα 14 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, μέσω του on line configurator στην ιστοσελίδα του ναυπηγείου μπορεί να το παραγγείλει όπως αυτός επιθυμεί. Ανάμεσα στα αξεσουάρ του προαιρετικού εξοπλισμού βρίσκεται και μία Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ