ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με 50 άτοκες δόσεις το νέο Jeep Compass

Με 50 άτοκες δόσεις το νέο Jeep Compass

Η Jeep αποτελεί προσωπική υπόθεση για τον Πολυχρόνη Συγγελίδη, ο οποίος, όπως εκμυστηρεύτηκε κατά την παρουσίαση του νέου Compass στην Ελλάδα, ήταν η μάρκα που είδε στο εξωτερικό και συζητώντας με τον πατέρα του κινήθηκε για να την αντιπροσωπεύσει μια και δεν υπήρχε στη χώρα μας.

Είπε κι άλλα ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, αλλά την ουσία την έδωσε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Ανδρέας Σουλουτζιδάκης, ο οποίος ανέπτυξε τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, το οποίο δημιουργεί νέα δεδομένα για τη μάρκα συνώνυμο των SUV. Και είναι πράγματι έτσι, διότι μετά το Renegade, η Jeep διαθέτει ένα ισχυρό όπλο για τη μάχη των συμπαγών SUV.

Το ζουμί της βραδιάς, ήταν και η αποκάλυψη του πρωτοποριακού και μοναδικού χρηματοδοτικού προγράμματος 50-50, της Lancia-Jeep Hellas, που περιλαμβάνει 50 άτοκες δόσεις!

Με 50 άτοκες δόσεις το νέο Jeep Compass

Ο όμιλος Συγγελίδη είναι γνωστός για τέτοιες κινήσεις, διότι οι παλαιότεροι θυμούνται την εποχή που πωλούσε αυτοκίνητα χωρίς προκαταβολή και πρώτη δόση μετά από 12 μήνες!

Όσον αφορά στο νέο Jeep Compass, το Compact Premium SUV, εξοπλίζεται με οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από 1.4 lt έως 2.0 lt, που συνδυάζονται με χειροκίνητα και 9τάχυτα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, εξελιγμένα συστήματα κίνησης σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς.

Με 50 άτοκες δόσεις το νέο Jeep Compass

Το μοντέλο ήδη έχει αποσπάσει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας 5 Αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP.

Είναι δε άμεσα διαθέσιμο με τιμές από 25.900 ευρώ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ