ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μαζί τα i30 N και i30 Fastback

Μαζί τα i30 N και i30 Fastback

Με νέο Kona SUV και δύο ακόμα μοντέλα η Hyundai στη Φρανκφούρτη.

Από χθες η Hyundai Motor παρουσιάζει για πρώτη φορά το πρώτο υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο της Hyundai, το i30 N, το coupe i30 Fastback και το δυναμικό, συμπαγές SUV, το ολοκαίνουργιο Kona.

Με αυτά τα μοντέλα η Hyundai Motor σκοπεύει να αναδειχθεί στη Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτου στην Ευρώπη μέχρι το 2021. Το ολοκαίνουργιο Kona είναι ένα νέο SUV με έντονο και προοδευτικό σχεδιασμό, κορυφαία χαρακτηριστικά, προσβάσιμη συνδεσιμότητα και εξελιγμένες τεχνολογίες ασφάλειας.

Με αιχμηρή σχεδίαση και διπλούς LED προβολείς, two-tone οροφή και επιλογή από δέκα ξεχωριστά εξωτερικά χρώματα, συνδυάζει την προαιρετική τετρακίνηση νέας τεχνολογίας από το Hyundai TUCSON, το 7DCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και τους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες της Hyundai. Εκφράζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων αστικών πελατών.

Εξάλλου, το i30 N είναι το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της Hyundai Motor της σειράς N εμπνευσμένη από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Βασισμένο στο i30 νέας γενιάς, τροφοδοτείται από έναν υπερ-τροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 lt που με το Standard Package αποδίδει 250 ίππους και με το Performance Package 275 ίππους.

Και οι δύο εκδοχές παρέχουν μέγιστη ροπή 353 Nm και φτάνουν σε μέγιστη ταχύτητα τα 250 χλμ.ώρα. Η έκδοση των 250 ίππων επιταχύνει σε 6,4 δευτερόλεπτα, ενώ η έκδοση των 275 ίππων σε 6,1 δευτερόλεπτα.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ