ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

"Light Van of the Year" για 3η συνεχόμενη χρονιά

"Light Van of the Year" για 3η συνεχόμενη χρονιά

Σημαντική διάκριση για το ελαφρύ, επαγγελματικό van της Fiat, Doblo Cargo, το οποίο ανακηρύχθηκε "Light Van of the Year" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Doblo Cargo ανακηρύχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά «Light Van of the Year», στον αναγνωρισμένο διαγωνισμό του βρετανικού περιοδικού What Van?.

Το ωφέλιμο φορτίο του Doblo Cargo έως και 1 τόνο - χάρη στην εξελιγμένη πίσω ανάρτηση bi-Link, καθώς και ο όγκος φόρτωσης μέχρι και 5 κυβικά μέτρα- στην έκδοση XL με μακρύ αμάξωμα και υπερυψωμένη οροφή - αποτελούν τις καλύτερες τιμές της κατηγορίας του.

Ακόμα ένα στοιχείο που τοποθετεί το Doblo Cargo σε δική του κλάση είναι και το εύρος των αποδοτικών κινητήρων πετρελαίου, βενζίνης και φυσικού αερίου (CNG), που ξεκινούν από τα 1.3 lt και φθάνουν έως και τους 120 ίππους. Τα στοιχεία αυτά, έχουν καταστήσει το πολυβραβευμένο αυτό μοντέλο μία κορυφαία επιλογή, όχι μόνο για τους επικεφαλής των επαγγελματικών στόλων αλλά και για την κριτική επιτροπή των βραβείων.

Σύμφωνα με τον James Dallas, αρχισυντάκτη του περιοδικού What Van?, το γεγονός ότι το Doblo Cargo κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο για τρίτη συνεχή χρονιά δεν είναι πάρα η τρανή απόδειξη μιας ποιότητας που αντέχει στο χρόνο. Ο ίδιος τονίζει ότι ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του Doblo συγκαταλέγονται η εξαιρετική οδική συμπεριφορά και η υψηλή ποιότητα κατασκευής…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24