ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Λαμπάδες Ford για φιλανθρωπικό σκοπό

Λαμπάδες Ford για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα συγκεντρώθηκαν για την παραγωγή Πασχαλινών Λαμπάδων, ως προσφορά αγάπης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα συγκεντρώθηκαν για την παραγωγή Πασχαλινών Λαμπάδων, ως προσφορά αγάπης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Θα ήταν πιο εύκολο να αγοραστούν και να μη «ασχοληθεί» κανένας, όμως ο στόχος εκτός από την προσφορά ήταν και το δημιουργικό κομμάτι, όπως και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων.

Για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκε η παλιά συνάδερφος στη Ford, η Στέλλα Δερτιμάνη που εδώ και αρκετά χρόνια έχει ειδικευτεί στην παραγωγή χειροποίητων κατασκευών.

Λαμπάδες Ford για φιλανθρωπικό σκοπό

Ιδανικός χώρος για να στηθεί η «Πρότυπη Γραμμή Συναρμολόγησης Πασχαλινών Λαμπάδων» δεν ήταν άλλος από το Κέντρο Εκπαίδευσης της Ford, στον Γέρακα. Οι ομάδες τα πήγαν περίφημα, η γραμμή συναρμολόγησης δούλεψε ρολόι παρ’ όλες τις αρχικές απορίες, όλοι έφτιαξαν τον αριθμό των πασχαλινών λαμπάδων που τους αναλογούσε.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα πήραν το ίδιο απόγευμα τις πασχαλινές τους λαμπάδες, φτιαγμένες με συνεργασία και με αγάπη από τους εργαζόμενους της Ford.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ