ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κρατιέται καλά η Alfa Romeo

Κρατιέται καλά η Alfa Romeo

Παρά την ηλικία των 107 ετών, η ιταλική μάρκα ανανεώνεται συνεχώς. Μια χαρά κρατάει η Alfa Romeo.

Οι Ιταλοί συνηθίζουν να γιορτάζουν με ξεχωριστό τρόπο τις επετείους τους. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το Ιστορικό Μουσείο της μάρκας "La macchina del tempo" στο Μιλάνο, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το 1976 και επαναλειτουργεί πλέον ανακαινισμένο από το 2015, υποδέχθηκε πληθώρα εκδηλώσεων σχετικά με τα 107 χρόνια λειτουργίας της Alfa Romeo.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προβολή φιλ με μερικά από τα θρυλικά αυτοκίνητα της ιστορίας της, από την ιστορική 24-HP μέχρι τη Stelvio καθώς και δρώμενα με τη συμμετοχή σχεδιαστών από το Style Centre της Alfa Romeo, που ενέπνευσαν τους νέους δημιουργούς με τις "live" δημιουργίες τους, καθώς και ένα συνέδριο για την Alfa Romeo 164, που φέτος κλείνει τα 30 χρόνια.

Το μοντέλο αυτό είχε την τιμητική του σε ειδική "παρέλαση" των ιστορικών μοντέλων στην εσωτερική πίστα του μουσείου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε από την FCA Heritage, την ειδική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί με σκοπό τη διατήρηση και την προώθηση της κληρονομιάς της μάρκας.

Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα "Alfa Romeo Slot Grand Prix", όπου δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε αγώνες με τηλεχειριζόμενα μοντέλα, όλα φυσικά, Alfa Romeo.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ