ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κορυφαία διάκριση του Nissan LEAF για το 2018

The all-new 2018 Nissan LEAF, the worlds best-selling electric vehicle, was named the 2018 World Green Car at the 2018 New York International Auto Show.
The all-new 2018 Nissan LEAF, the worlds best-selling electric vehicle, was named the 2018 World Green Car at the 2018 New York International Auto Show. NISSAN

Η νέα έκδοση του Nissan LEAF ανακηρύχτηκε ως "Παγκόσμιο Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για το 2018, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Δεν σταματούν οι διακρίσεις για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan. Η νέα έκδοση του Leaf, ανακηρύχτηκε ως "Παγκόσμιο Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για το 2018, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα που κερδίζει αυτό το βραβείο, από τότε που θεσπίστηκε, το 2016. Οι κριτές συνεκτίμησαν το συνολικό περιβαλλοντικό "αποτύπωμα" του κάθε υποψήφιου οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης καυσίμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη γενιά του Nissan LEAF ανακηρύχτηκε "Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς" το 2011, παραμένοντας το μόνο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, που έχει κερδίσει αυτό το βραβείο στην 14χρονη ιστορία του θεσμού.

Κορυφαία διάκριση του Nissan LEAF για το 2018
©2018 NISSAN

Το νέο LEAF έρχεται στην Ελλάδα τον Μάιο, με σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με νέο, δυναμικό στυλ, προηγμένες τεχνολογίες και σύστημα μετάδοσης κίνησης υψηλότερης απόδοσης, το οποίο έχει αυξήσει σημαντικά, τόσο την εμβέλεια όσο και την ισχύ.

Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που διαθέτει την αυτόνομη τεχνολογία ProPILOT καθώς και το e-Pedal, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινούν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματούν, απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο πεντάλ του γκαζιού…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ