ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

50.000 παραγγελίες ήδη για το νέο Opel Crossland X

50.000 παραγγελίες ήδη για το νέο Opel Crossland X

Σχεδόν τρεις μήνες από την παρουσίασή του στις διεθνείς αγορές (και στην Ελλάδα), το συμπαγές SUV της Opel πηγαίνει εξαιρετικά εμπορικά.

Εχοντας δυναμικό στυλ, πολύ καλό εξοπλισμό, διχρωμίες και ευρυχωρία, το μοντέλο αποκτά κοινό προσελκύοντας πελάτες από άλλες κατηγορίες. Εχω γράψει ξανά ότι η κατηγορία των συμπαγών (κυρίως) SUV είναι πολύ ανερχόμενη και αναμένεται να διπλασιαστεί την επόμενη δεκαετία.

Το γεγονός αυτό ενδυναμώνει η πορεία του νέου Opel Crossland X στην αγορά, έχοντας ήδη 50.000 παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη. Η παραγγελιοληψία ξεκίνησε το Μάρτιο και τα πρώτα Crossland X έφτασαν στις εκθέσεις Διανομέων της Opel πριν από μερικές εβδομάδες…

Εκτός από τους πελάτες όμως, το νέο Opel Crossland X έχει κερδίσει σε έξι από επτά συγκριτικές δοκιμές σε πέντε χώρες. Στη Γερμανία επικράτησε εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού στις πρώτες δοκιμές που πραγματοποίησαν τα Auto Bild (11 Αυγούστου), auto motor und sport (17 Αυγούστου) και Auto Zeitung (22 Αυγούστου). Στην Ολλανδία, το Crossland X κέρδισε στη δοκιμή του Auto Week test (9 Αυγούστου), στην Ιταλία θριάμβευσε στο Automoto (7 Αυγούστου) και στην Πολωνία αντίστοιχα στο Auto Świat (21 Αυγούστου)…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΝΕΟ D-MAX ARCTIC TRUCKS AT35

Ένα Isuzu για παντός εδάφους διαδρομές

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Με νέο ελαστικό η Bridgestone στη Φρανκφούρτη

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24