ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Kia Ceed με έκπτωση έως 2.160 ευρώ

Kia Ceed με έκπτωση έως 2.160 ευρώ

Το Kia Ceed προσφέρεται με σημαντικές εκπτώσεις, οι οποίες φτάνουν έως και τα 2.160 ευρώ!

Ευρωπαϊκής σχεδίασης και κατασκευής, τo Ceed είναι το αυτοκίνητο που άλλαξε την πορεία της Κia στην Ευρώπη. Διατίθεται σε 3 αμαξώματα, το 3θυρο Pro-Ceed, το 5θυρο Ceed και το SportsWagon Ceed_sw, με εξελιγμένους κινητήρες καλών επιδόσεων και χαμηλών καταναλώσεων.

Στους κινητήρες βενζίνης ξεχωρίζει ο υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος T-GDI των 1.0lt με 100hp ή 120hp και ο ολοκαίνουργιος 1.4lt με 100hp.

Στους δε κινητήρες πετρελαίου, έχουμε τον 1.4lt με 90hp και τον 1.6lt με 136hp. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται αποκλειστικά με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με το νέο 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη DCT, με χειριστήρια στο τιμόνι.

Kia Ceed με έκπτωση έως 2.160 ευρώ

Σε επίπεδο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας, εφοδιάζεται με ενεργό σύστημα ελέγχου ευστάθειας, ηλεκτρονική κατανομή πέδησης, υποβοήθηση εκκίνησης σε κεκλιμένο οδόστρωμα κ.α., ενώ σε εξοπλισμό διαθέτει πλήρες πακέτο "έξυπνων" τεχνολογιών. Ακόμα και το βασικό ηχοσύστημα έχει στατικά φώτα στροφής, κεντρικό τηλεχειρισμό με συναγερμό, Radio-cd με USB &MP3 player, χειριστήρια στο τιμόνι και 6 ηχεία. Επίσης στις εκδόσεις Premium & GT Line ανήκει στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη αφής TFT 7” και κάμερα οπισθοπορείας.

Τώρα, σχετικά με τις τιμές, έχουν γίνει μειώσεις έως και 2.160€. Ενδεικτικά, η Best Seller έκδοση Ceed 1.4lt πετρελαίου Uptown κοστίζει 15.990€ (από 17.660).

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ