ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κέντρο αυτόνομης οδήγησης BMW

Κέντρο αυτόνομης οδήγησης BMW

Το κέντρο αυτόνομης οδήγησης του BMW Group είναι ένα προηγμένο κέντρο αριστείας (centre of excellence) που καλύπτει όλους τους τομείς, διευρύνοντας το πεδίο καινοτομίας και επιταχύνοντας τις διαδικασίες εξέλιξης – εξασφαλίζοντας τη μελλοντική βιωσιμότητα της εταιρείας. 

Πριν από 15 μήνες, το BMW Group αποφάσισε να συγκεντρώσει σε ένα σημείο όλες τις δραστηριότητες εξέλιξης στους τομείς συνδεσιμότητας και εκτενώς / πλήρως αυτοματοποιημένης οδήγησης. Το κέντρο (campus) με επιφάνεια 23.000 m για γραφεία και χώρο για 1.800 εργαζόμενους, ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Η άριστη υποδομή της τοποθεσίας, η κοντινή απόσταση από το Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας και η άμεση πρόσβαση με το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων συνετέλεσαν στην απόφαση της επιλογής.

Το BMW Group σκοπεύει να επιταχύνει την εξέλιξη άκρως αυτοματοποιημένων οχημάτων με το νέο κέντρο στο Unterschleißheim, και ανυπομονεί να στρατολογήσει ειδικούς στην Πληροφορική (IT) και προγραμματιστές στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), μηχανικής μάθησης (machine learning) και ανάλυσης δεδομένων…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μια μέρα, θα διηγούμαστε αυτήν τη συναυλία των Iron Maiden στα παιδιά μας

Βρεθήκαμε κι εμείς στην Μαλακάσα για το καλύτερο εν Ελλάδι show του ιστορικού συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24