ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καυτό το νέο Hyundai i30 N Line

Καυτό το νέο Hyundai i30 N Line

Το i30 N Line είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai με τη νέα εμφάνιση, που διαθέτει στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού γνωστά από το i30 N, για να ενισχύσει την οπτική εμφάνιση του i30. (video)

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του πρώτου αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων παραγωγής, με το χαρακτηριστικό γράμμα Ν, η Hyundai επεκτείνει τη γκάμα του i30 εισάγοντας τις εκδόσεις N Line στην Ευρώπη.

Η μηχανική ρύθμιση - συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης, των φρένων και της απόκρισης του κινητήρα - έχει επίσης ρυθμιστεί για να προσθέσει επιπλέον πικάντικες πινελιές στο πεντάθυρο i30.

Μεταξύ αυτών των αναβαθμίσεων στο i30 N Line, είναι οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, με αποκλειστικό άξονα για την N Line με ασημί γραμμή.

Οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών διατίθενται για πρώτη φορά στο 5uyro i30, ενώ η διπλή απόληξη της εξάτμισης προσθέτει δυναμισμό. Οσο για τη σήμανση της έκδοση, το λογότυπο N Line κοσμεί τα μπροστινά φτερά.

Αλλά και στην καμπίνα η σπορ διάθεση συνεχίζεται με σουέτ Ν καθίσματα που παρέχουν πολύ καλή στήριξη, με σπορ τιμόνι από διάτρητο δέρμα και λεβιέ ταχυτήτων N.

Για πιο σπορ οδήγηση, η ανάρτηση και η απόκριση του κινητήρα έχουν βελτιωθεί για τη σειρά i30 N Line. Τοποθετήθηκαν ελαστικά PS4 Michelin Performance και βέβαια υπάρχει η επιλογή ανάμεσα στον βενζινοκινητήρα T-GDI 1.4 lt - 140 hp και στον πετρελαιοκινητήρα CRDi 1.6 lt - 136 hp.

Η σειρά i30 N θα είναι διαθέσιμη σε ολόκληρη την Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2018.

Καυτό σαν σάλτσα τσίλι

Για να γιορτάσει την εισαγωγή της έκδοσης N Line, η Hyundai δημιούργησε ένα νέο βίντεο με τον γνωστό οδηγό αγώνων Γκαμπριέλε Ταρκουίνι, οδηγό δοκιμών της Hyundai Motorsport.

Στο βίντεο, ο Ταρκουίνι οδηγεί γρήγορα και επιδέξια το i30 N Line, που χτυπά με ακρίβεια μια κατασκευή που συνδέεται με ένα μπουκάλι καυτερή σάλτσα τσίλι.

Κι ο Ταρκουίνι σταματά το i30 N Line ακριβώς στο σωστό σημείο για να πιάσει τις σταγόνες της σάλτσας τσίλι στο burger του, προσθέτοντας μπαχαρικά στο φαγητό του.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ