ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καλύτερη η BMW Σπανός στην εξυπηρέτηση πελατών σε 12 χώρες

Καλύτερη η BMW Σπανός στην εξυπηρέτηση πελατών σε 12 χώρες

Χρόνο με το χρόνο το BMW Group πραγματοποιεί ρεκόρ πωλήσεων. Το 2016 είχε 2.367.000 παραδόσεις μοντέλων BMW, MINI και Rolls-Royce σε όλον τον κόσμο, ενώ οι μοτοσικλέτες ξεπέρασαν τις 145.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

Και βέβαια, αυτά τα ρεκόρ δεν είναι να τα αφήνεις έτσι. Χρειάζονται και οι ανάλογες βραβεύσεις για εκείνους που συνέβαλαν στην πραγματοποίησή τους.

Η BMW λοιπόν, τιμώντας τις προσπάθειες του παγκοσμίου δικτύου εμπόρων της που ανέρχεται σε 4.000 σε 150 χώρες, δημιούργησε τον θεσμό «Excellence in Sales».

Το πρόγραμμα επιβραβεύει τις μακροπρόθεσμες προσπάθειες του δικτύου εμπόρων στην επίτευξη νέων σημείων αναφοράς στις παγκόσμιες πωλήσεις και ενισχύει την κορυφαία θέση των εμπόρων στις εγχώριες αγορές τους.

Μεταξύ των 12 χωρών* που ανήκουν στην Περιφέρεια της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του ΒMW Group, η «Σπανός Α.Ε.» βραβεύτηκε ως ο «Καλύτερος Επίσημος Έμπορος ΒΜW» στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών», σε επίπεδο Sales και After Sales προσφέροντας στη χώρα μας μία διεθνή διάκριση.

Καλύτερη η BMW Σπανός στην εξυπηρέτηση πελατών σε 12 χώρες

*Χώρες Περιφέρειας της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του BMW Group: Αυστρία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος, Κροατία, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ