ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καλύτερη η BMW Σπανός στην εξυπηρέτηση πελατών σε 12 χώρες

Καλύτερη η BMW Σπανός στην εξυπηρέτηση πελατών σε 12 χώρες

Χρόνο με το χρόνο το BMW Group πραγματοποιεί ρεκόρ πωλήσεων. Το 2016 είχε 2.367.000 παραδόσεις μοντέλων BMW, MINI και Rolls-Royce σε όλον τον κόσμο, ενώ οι μοτοσικλέτες ξεπέρασαν τις 145.000 πωλήσεις παγκοσμίως. 

Και βέβαια, αυτά τα ρεκόρ δεν είναι να τα αφήνεις έτσι. Χρειάζονται και οι ανάλογες βραβεύσεις για εκείνους που συνέβαλαν στην πραγματοποίησή τους.

Η BMW λοιπόν, τιμώντας τις προσπάθειες του παγκοσμίου δικτύου εμπόρων της που ανέρχεται σε 4.000 σε 150 χώρες, δημιούργησε τον θεσμό «Excellence in Sales».

Το πρόγραμμα επιβραβεύει τις μακροπρόθεσμες προσπάθειες του δικτύου εμπόρων στην επίτευξη νέων σημείων αναφοράς στις παγκόσμιες πωλήσεις και ενισχύει την κορυφαία θέση των εμπόρων στις εγχώριες αγορές τους.

Μεταξύ των 12 χωρών* που ανήκουν στην Περιφέρεια της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του ΒMW Group, η «Σπανός Α.Ε.» βραβεύτηκε ως ο «Καλύτερος Επίσημος Έμπορος ΒΜW» στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών», σε επίπεδο Sales και After Sales προσφέροντας στη χώρα μας μία διεθνή διάκριση.

*Χώρες Περιφέρειας της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του BMW Group: Αυστρία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος, Κροατία, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Eurogroup: 'Θερμό επεισόδιο' Τσακαλώτου - Ντράγκι

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να συζητούν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Ο επικεφαλής της ΕΚΤ αποχώρησε για λίγο από την αίθουσα προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση

Oι μεταγραφές που χρειάζεται επειγόντως το 'Power of Love'

Το σπίτι της αγάπης, που μπήκε βάναυσα στη ζωή μας, χρειάζεται ένα γενναίο 'ρεκτιφιέ' προκειμένου να γίνει πιο 'φιλόξενο' για το αντρικό μάτι.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια - Πού θα εκδηλωθούν

Χαλάει εκ νέου ο καιρός από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας μέχρι την Πέμπτη

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24