ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε με 635 άλογα η Bentley Continental GT

Ήρθε με 635 άλογα η Bentley Continental GT

Η κοσμοπολίτικη Αθήνα υποδέχθηκε την απαστράπτουσα Bentley Continental GT, η οποία στην τρίτη της γενιά αγγίζει την τελειότητα.

Χειροποίητη, πάντα από βρετανικά χέρια, παραπέμπει σε γλυπτό έργο τέχνης, ενώ το εσωτερικό επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας και του Grand Touring. καθίσματα να παίζουν ρόλο ενεργού μπάσου…

Το εξαιρετικό αυτό τετραθέσιο κουπέ, εφοδιάζεται με την εξελιγμένη έκδοση του δωδεκακύλινδρου W12 TSI κινητήρα των 6.0 lt, με διπλό turbo, που για πρώτη φορά συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, 8-σχέσεων, για πιο γρήγορες, ανεπαίσθητες αλλαγές. Με 635 ίππους και 900 Nm ροπής, χρειάζεται μόλις 3,7 δευτ. για τα 0-100 χλμ./ώρα, με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 333 χλμ./ώρα.

Ήρθε με 635 άλογα η Bentley Continental GT

Ο κατάλογος των χαρακτηριστικών που κάνουν τη νέα Continental GT πραγματικά μοναδική είναι ατελείωτος. Αν κάποιος απομονώσει μερικά από αυτά, τότε άξια μνείας είναι η 12,3” υψηλής ευκρίνειας οθόνη, που αποκαλύπτεται με μοναδικό τρόπο μόλις ο οδηγός εκκινήσει τον κινητήρα. Ένα τριγωνικό κομμάτι της ξύλινης επένδυσης στο άνω μέρος της κεντρικής κονσόλας περιστρέφεται εμφανίζοντας με μία μαγική κίνηση την οθόνη, ενώ η τρίτη πλευρά, μετά από νέα περιστροφή, αποκαλύπτει τρία αναλογικά όργανα! Οσο κι αν φαντάζει εξωπραγματικό, τα νέα εργονομικά καθίσματα ρυθμίζονται σε 20 διαφορετικές παραμέτρους.

Ήρθε με 635 άλογα η Bentley Continental GT

Επίσης, ο οδηγός απολαμβάνει όργανα ελέγχου τα οποία – αν και ψηφιακά – εμφανίζονται τρισδιάστατα, ενώ αν το 10 μεγαφώνων, 650 Watts ηχοσύστημα δεν ικανοποιεί τις ανάγκες οδηγού και επιβατών, υπάρχει διαθέσιμο σύστημα της Bang & Olufsen 1.600 Watts και 16 μεγαφώνων με φωτιζόμενες γρίλιες ή – για τους ακόμα πιο audiophiles – σύστημα της Naim 2.200 Watts, 18 μεγαφώνων, με τα μπροστινά.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ