ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε η νέα Suzuki GSX250R ABS

Ήρθε η νέα Suzuki GSX250R ABS

Η νέα full fairing µοτοσικλέτα για αστικές απαιτήσεις και εκτός πόλης διαδρομές. Ήρθε η νέα Suzuki GSX250R ABS. (PHOTOS)

Οι φίλοι της μοτοσικλέτας έχουν μια ακόμη ισχυρή πρόταση. Η GSX250R ABS ήρθε µε sport εµφάνιση, ευχρηστία, ευέλικτο χειρισµό και άνετη θέση οδήγησης, για τους αναβάτες που αναζητούν την πρώτη τους sport-street µοτοσικλέτα αλλά και για εκείνους που επιστρέφουν στον κόσµο των δυο τροχών.

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 248 κ.εκ. που κινεί την GSX250R ABS υποβλήθηκε σε συνεχείς δοκιµές και βελτιώσεις ώστε να επιτευχθεί η µέγιστη απόδοση στις χαµηλοµεσαίες στροφές. Η συνολική απόδοση βοηθά στην επίτευξη της µέγιστης οικονοµίας καυσίµου στην κατηγορία της βάσει των προδιαγραφών EURO 4. Η επάρκεια καυσίµου της GSX250R ABS αγγίζει τα 480 χλµ.

Ήρθε η νέα Suzuki GSX250R ABS

Φέρει νέα φωτιστικά σώµατα LED στο πίσω µέρος, ενώ διαθέτει πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών που περιλαµβάνει: ταχύµετρο, στροφόµετρο, οδόµετρο, δύο µερικούς χιλιοµετρητές, ένδειξη σχέσης ταχύτητας κιβωτίου, ένδειξη µέσης κατανάλωσης και αυτονοµίας καυσίµου, μετρητή καυσίµου, ένδειξη RPM ON-OFF, λυχνία λαδιού και ρολόι.

Επίσης, οι ενδείξεις LED περιλαµβάνουν τα φλας, τους προβολείς, την ένδειξη νεκράς, ένδειξη δυσλειτουργίας, ABS, RPM, θερµοκρασία ψυγείου και πίεσης λαδιού.

Ήρθε η νέα Suzuki GSX250R ABS

Η νέα GSX250R ABS κοστίζει από €4.895 και με χρηματοδότηση SUZUKI CREDIT €85,36 τον µήνα.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ