ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε η νέα Suzuki GSX250R ABS

Ήρθε η νέα Suzuki GSX250R ABS

Η νέα full fairing µοτοσικλέτα για αστικές απαιτήσεις και εκτός πόλης διαδρομές. Ήρθε η νέα Suzuki GSX250R ABS. (PHOTOS)

Οι φίλοι της μοτοσικλέτας έχουν μια ακόμη ισχυρή πρόταση. Η GSX250R ABS ήρθε µε sport εµφάνιση, ευχρηστία, ευέλικτο χειρισµό και άνετη θέση οδήγησης, για τους αναβάτες που αναζητούν την πρώτη τους sport-street µοτοσικλέτα αλλά και για εκείνους που επιστρέφουν στον κόσµο των δυο τροχών.  

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 248 κ.εκ. που κινεί την GSX250R ABS υποβλήθηκε σε συνεχείς δοκιµές και βελτιώσεις ώστε να επιτευχθεί η µέγιστη απόδοση στις χαµηλοµεσαίες στροφές.  Η συνολική απόδοση βοηθά στην επίτευξη της µέγιστης οικονοµίας καυσίµου στην κατηγορία της βάσει των προδιαγραφών EURO 4. Η επάρκεια καυσίµου της GSX250R ABS αγγίζει τα 480 χλµ.

Φέρει νέα φωτιστικά σώµατα LED στο πίσω µέρος, ενώ διαθέτει πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών που περιλαµβάνει: ταχύµετρο, στροφόµετρο, οδόµετρο, δύο µερικούς χιλιοµετρητές, ένδειξη σχέσης ταχύτητας κιβωτίου, ένδειξη µέσης κατανάλωσης και αυτονοµίας καυσίµου, μετρητή καυσίµου, ένδειξη RPM ON-OFF, λυχνία λαδιού και ρολόι. 

Επίσης, οι ενδείξεις LED περιλαµβάνουν τα φλας, τους προβολείς, την ένδειξη νεκράς, ένδειξη δυσλειτουργίας, ABS, RPM, θερµοκρασία ψυγείου και πίεσης λαδιού.

Η νέα GSX250R ABS κοστίζει από €4.895 και με χρηματοδότηση SUZUKI CREDIT €85,36 τον µήνα.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αποκλειστικό για Novartis: Το μανιφέστο του Πληροφοριοδότη Β'

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 24/7: Ο "πληροφοριοδότης Β'", πρώην στέλεχος της Novartis, ο οποίος κατέθεσε στο FBI και μίλησε για τις εμπειρίες του σχετικά με τις μίζες της εταιρείας, αποκαλύπτει μέσω του δικηγόρου του, γιατί αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη στροφή

21 αγαπημένα ψεύτικα συγκροτήματα σε ταινίες και σειρές

Θα είναι σαν να είναι αληθινά, αλλά δεν θα είναι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24