ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθαν και πάλι οι Royal Enfield

Ήρθαν και πάλι οι Royal Enfield

Πολλές οι ξεχωριστές προτάσεις στους δύο τροχούς, στις οποίες συγκαταλέγονται αναμφίβολα οι μοτοσικλέτες Royal Enfield.

Οι σκληροπυρηνικοί του είδους τις γνωρίζουν βέβαια, ωστόσο τώρα υπάρχει νέα αντιπροσώπευση, από μια εταιρεία, την Motostuff, που επίσης εισάγει ξεχωριστές μάρκες.

Με μακρά δίτροχη ιστορία και παράδοση που μετρά σχεδόν 117 χρόνια και έτος ίδρυσης το 1890, η Royal Enfield, μέλος του ινδικού κολοσσού EICHER Group, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσικλετών παγκοσμίως, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις ετησίως.

Με τις δημοφιλείς Classic 350 και 500 στην γκάμα της, την σπορ Continental GT και τη νέα Interceptor με νέο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών εκατοστών, η Royal Enfield διαθέτει αυθεντική ρετρό αισθητική, ποιότητα και αξιοπιστία, σύμφωνα με το "Made like a Gun" σλόγκαν της. Η πρόσφατη προσθήκη του νέου Himalayan, διευρύνει τη γκάμα των μοτοσικλετών Royal Enfield.

Τώρα, όσον αφορά την Motostuff, έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική εμπορική πορεία στο πέρασμα του χρόνου, στον τομέα των ATV, με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Polaris και Artic Cat σε όλη την Ελλάδα, έχοντας αναλάβει επίσης την αντιπροσώπευση και των Lambretta, Linhai και Askoll! Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Κερατέα απ' όπου θα γίνεται αρχικά η διανομή, σε δίκτυο που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή. Το βέβαιο είναι ότι ξεκινά ένα ακόμη φιλόδοξο εγχείρημα, για μοτοσικλέτες με ξεχωριστή προσωπικότητα και αυθεντικό στυλ, για όσους θέλουν πράγματι κάτι ιδιαίτερο...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ